Co cenią mężczyźni w kobiecie!!!
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 53 razy
- Podziękowano: 91 razy
Re: Co cenią mężczyźni w kobiecie!!!
Po drugie primo: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie i (własna interpretacja) w sypialni.
-
forumowicz
Dziadek Zbyszek pisze:Po pierwsze primo: od dawna wiadomo, że grzeczne dziewczynki idą do raju, a te niegrzeczne mają raj na ziemi.
Po drugie primo: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie i (własna interpretacja) w sypialni.
a może tak: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie, kucharke w kuchni i (własna interpretacja
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

A właśnie nie tak, nie każdy facet. Tutaj się nie zgodzę i zostanę przy swojej wersji. W kuchni nie potrzebuję kucharki. To moje małe królestwo; od początku (zakupy) do końca (zmywanie). W kuchni potrzebuję tylko towarzystwa bo nie lubię być sam i nie lubię jeść posiłków sam. Nie powinno się nas wszystkich (facetów) wrzucać do jednego worka.anusia153 pisze:Dziadek Zbyszek pisze:Po pierwsze primo: od dawna wiadomo, że grzeczne dziewczynki idą do raju, a te niegrzeczne mają raj na ziemi.
a może tak: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie, kucharkę w kuchni i (własna interpretacja) w sypialni
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Łoj Anuskaanusia153 pisze:No no , i zakupy i gotowanie i jeszcze zmywaniepozazdrościć tylko drugiej połowie
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

Słoneczko to specjalna dedykacja dla Ciebie:Sloneczko pisze:Łoj Anuskaanusia153 pisze:No no , i zakupy i gotowanie i jeszcze zmywaniepozazdrościć tylko drugiej połowie
........... pozazdrościć ....i teraz zadaje pytanie : gdzieeeeeeee te chłoooopyyyyyyyy ?? gdzieeeeeeeeeee
![]()
w sensie oczywiście pozytywnym zapytałam........dlaczego ja takich nie spotkałam
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=KmsOeSLIkj0
Pozdrawiam:
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- Sloneczko
- Przyjaciel forum