Co cenią mężczyźni w kobiecie!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 53 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Co cenią mężczyźni w kobiecie!!!

Post autor: Dzia_dek »

Po pierwsze primo: od dawna wiadomo, że grzeczne dziewczynki idą do raju, a te niegrzeczne mają raj na ziemi.
Po drugie primo: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie i (własna interpretacja) w sypialni.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziadek Zbyszek pisze:Po pierwsze primo: od dawna wiadomo, że grzeczne dziewczynki idą do raju, a te niegrzeczne mają raj na ziemi.
Po drugie primo: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie i (własna interpretacja) w sypialni.

a może tak: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie, kucharke w kuchni i (własna interpretacja :oops: ) w sypialni :)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

anusia153 pisze:
Dziadek Zbyszek pisze:Po pierwsze primo: od dawna wiadomo, że grzeczne dziewczynki idą do raju, a te niegrzeczne mają raj na ziemi.

a może tak: każdy facet w jednej kobiecie chciałby mieć damę w salonie, kucharkę w kuchni i (własna interpretacja :oops: ) w sypialni :)
A właśnie nie tak, nie każdy facet. Tutaj się nie zgodzę i zostanę przy swojej wersji. W kuchni nie potrzebuję kucharki. To moje małe królestwo; od początku (zakupy) do końca (zmywanie). W kuchni potrzebuję tylko towarzystwa bo nie lubię być sam i nie lubię jeść posiłków sam. Nie powinno się nas wszystkich (facetów) wrzucać do jednego worka. :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No no , i zakupy i gotowanie i jeszcze zmywanie :) pozazdrościć tylko drugiej połowie :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

anusia153 pisze:No no , i zakupy i gotowanie i jeszcze zmywanie :) pozazdrościć tylko drugiej połowie :)
Łoj Anuska :kwiat: ........... pozazdrościć ....i teraz zadaje pytanie : gdzieeeeeeee te chłoooopyyyyyyyy ?? gdzieeeeeeeeeee :?: :?: w sensie oczywiście pozytywnym zapytałam........dlaczego ja takich nie spotkałam :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sloneczko pisze:
anusia153 pisze:No no , i zakupy i gotowanie i jeszcze zmywanie :) pozazdrościć tylko drugiej połowie :)
Łoj Anuska :kwiat: ........... pozazdrościć ....i teraz zadaje pytanie : gdzieeeeeeee te chłoooopyyyyyyyy ?? gdzieeeeeeeeeee :?: :?: w sensie oczywiście pozytywnym zapytałam........dlaczego ja takich nie spotkałam :lol: :lol: :lol:
Słoneczko to specjalna dedykacja dla Ciebie:

http://www.youtube.com/watch?v=KmsOeSLIkj0
Pozdrawiam: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Oczywiście , że są tacy tylko swoje umiejętności skrzętnie ukrywają i ujawniają w sytuacjach postrzeganych jako skrajnie kryzysowe dla NICH ;) :) :) :) a tak jest bardziej ,,kolorowo " :evil: ;)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Słoneczko 8-) ależ spotkałaś :!: Toż to... Dziadek Zbyszek 8-) :!: :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

:lol: :lol: Dziadku Zbyszku :kwiat: znam to...dzięki...miałam kiedyś taki dzwonek w telefonie i jak mi mój znajomy powiedział:"Kobieto takie badziewie masz?????"to zmieniałam na inny :lol: :lol: ...ale mnie się podoba ten utwór...dzięki ci :D :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Wydaje mi się że takich zdolności czy wręcz ciągot nie da się ukryć i widać je dość szybko,co do samego partnerowania w kuchni przy przygotowywaniu a później przy konsumpcji toż to sama rozkosz :!: a Menów umiejących bardzo dobrze ugotować i upiec jest wielu :!:
ODPOWIEDZ