Andrzejki

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Andrzejki

Post autor: eluunia »

....a ja sobie tak siedzę i myślę ... o swoim życiu. Nie tym uczuciowym, nie rodzinnym, nie zawodowym. Pomyślałam nad tym, czy czuję się spełniona ;) tak w dzisiejszy wieczór naszły mnie takie myśli ...Wiem ,trudne pytanie do samej Siebie, bardzo trudne. Mam rodzinę, dzieci, dom, pracę. Ale mam i marzenia, takie osobiste, jak każdy z Nas. Część zrealizowałam, kolejne, mam nadzieję, też uda się zrealizować. Tylko czy starczy czasu, odwagi, samozaparcia :?: :?: siły ..a może moje marzenia to zachcianki ;) ale Elciu musisz wiedzieć że marzenia się nie spełniają ...marzenia się spełnia :)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Powróżyliśmy sobie rodzinnie, mi wyszły oczywiście jakieś dziwadła. Może ktoś zgadnie co to? ;)
Załączniki
Coś z atramentu...
Coś z atramentu...
... i coś z wosku.
... i coś z wosku.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Z atramentu wygląda mi na motylka.......symbol zmian ;) a z wosku :?: ...... nie chcę wróżyć, ale ja tu widzę główkę dziewczynki z kucykami i kokardką na włoskach :roll: :D wygląda więc na to, że zmiany się szykują Adminku, duże zmiany.... ale tylko na dobre :D :D
..... no chyba, że ja teraz wszystko kojarzę z dziećmi ;) :lol: :lol:......... Pozdrawiam Andrzejkowo :kwiat:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Ooo.. dziękuję za interpretację :)
Motyla również widziałem ale nie wiedziałem co oznacza. Może to wspomnienie lata i że za rok wróci ;)
A wosk rzeczywiście wygląda jak główka Pipi lub mojej córeczki, która pomagała mi wylewać ten wosk. Wcześniej widziałem zupełnie co innego, pod innym kątem obrócone, jakiś but wychodził :D
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Motyl w amulecie symbolizuje niewinność człowieka oraz wielką jego wrażliwość , którą można bardzo łatwo wykorzystać. Zmiany również. Natomiast ta figurka z wosku to tak troszkę boczkiem przypomina mi żółciutkie pisklę a pisklę w symbolice oznacza NOWE ŻYCIE Adminie :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Adminie 8-) ja zaś Twoją andrzejkową wróżbę interpretuję inaczej. Jakby odrobinę odwrócić Twój woskowy odlew to będzie niezbyt kształtny... but, przypominający... Półwysep Apeniński :D Na wyspie Rodos zaś a konkretnie w jej środkowej części w Petaloudes znajduje się Dolina Motyli.
Zatem być może Twoja wróżba to w przyszłości... podróż do Włoch ;) :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Selena ...lepiej powiedź co znaczy Rodos :lol: :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Dziękuję za kolejne interpretacje. Selene, pisałem, że właśnie buta w tym dostrzegłem ;)
Ciekawe, że dzień wcześniej zwróciłem do sklepu buty ledwo kupione bo w domu wadę dostrzegłem.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ