Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
....no właśnie dysk wyniósł i po kolekcji cóż miałam pecha ale to nie jedyny
Bardzo dawno temu jak jeszcze byłam piękna i młoda mieliśmy zaprzyjaźnione grono przyjaciół i ciągle gdzieś się spotykaliśmy ...takie hobby i na tych spotkaniach graliśmy w ruletkę nie ..nie ..nie na pieniądze..ale wygrać można było zrobienie rano zakupów ..umycie okien ..a co ..wiecie jak to fajnie wyglądało jak kolega męża mył u mnie okna ale to hobby trwało do czasu ...zaczęli panowie oszukiwać i pewnego razu nie chciałam odejść od stołu a miałam wstawione jajka na kuchni i o nich zapomniałam dopiero wystrzał postawił wszystkich na nogi ...no i nie chcielibyście oglądać mojej kuchni ...10jaj na ścianie ..obraz Pikasso i skończyło się hobby
No oczywiście też mój ukochany rower....często śmigam po lesie,a lasu u mnie nie brakuje Szkoda tylko,że w moim rejonie nie ma typowych tras rowerowych.Moje dwa kółka są typowe do jazdy po mieście,a w naszych laskach trochę korzeni dużo na wydeptanych i wyjeżdżonych mocno ścieżkach.
A ja zbieram te kiczowate szklane ryby z róznokolorowego szkła ,ktore staly na szydełkowej serwetce na telewizorze niemal w kazdym mieszkaniu
Oprocz ryb ,zbieram tez takie łabedzie z tego okresu.
Może macie takie bezużyteczne i zakurzone gdzieś w piwnicy albo na strychu ? to chętnie odkupie
Pozdrawiam
Dlaczego kiczowate. Skoro lubisz swoje hobby to co komu do tego . Jedni zbieraj rybki inni aniołki .Ważne ,ze ma się jakąś pasję . Nie wiem czy można to nazwać hobby ale lubię łazić po górach ( choć teraz trudniej po operacjach)
Alice,koniecznie w połowie trasy na rowerze albo ty u mnie ,bo u mnie jest dużo ścieżek rowerowych. Na Moczydle są nawet o określonym stopniu trudności. Ja też uwielbiam jazdę na rowerze, a także działkę