BAŁTYK KOŁOBRZEG - aktualne info
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: BAŁTYK KOŁOBRZEG - aktualne info
W skład pakietu wchodzi
TV.radio ,żelazko, zastawa ,lodówka , leżak parawan ,koc czy też karimata na plażę ,wymiana 1 pościeli po 11 dniach oraz co 7 dni wymiana 2 ręczników i ..ubezpieczenie od zdażeń losowych wyposażenia..pokoju.
Oczywiście są i pokoje bez w/w dodatków w normalnej opłacie
-
mirabelka00
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2014 19:35
-
mirabelka00
- Kuracjusz

wyjazd się zbliża wielkimi krokami, czerwiec niedługo:)
Może ktoś był w tym roku w "Bałtyku" i coś dopisze?
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
-
mirabelka00
- Kuracjusz

-
mirabelka00
- Kuracjusz

Najważniejsze, że nie będę musiała targać ze sobą ręczników- za dopłatą 30 zł jest wymiana co 2 dni. Suszarka do włosów w pokoju jest, kolejny bagaż odpadnie:). Niestety, pakietów leżakowo- czajnikowo- parawanowych nie mają. Co tam, wezmę 2-3 pareo.
Byle pogoda i humor dopisywały.
- Felice
- Przyjaciel forum

Mój kocio w rzeczywistości jest najcudniejszy.Ma 3 lata,wazy 7 kilo i jest jak mały ryś.Rasa to norweski leśny.
A jeżeli chodzi o "Bałtyk" to mogę do kolegi zatelefonować i dowiedzieć się czego chcesz.Pozdrawiam.
-
mirabelka00
- Kuracjusz

Jeśli byłabyś taka uprzejma, to przede wszystkim proszę o informację odnośnie pokoi- czy są ok, czy nie ma problemu z dostaniem dwójki ze współspaczką w zbliżonym wieku:), czy nie ma "dostawek" na siłę (czytałam takie opinie), czy można wywiesić małe pranko:), bo nie chcę dźwigać dwóch waliz.
Jak wygląda wyposażenie (sztućce itp), czy lodówki w pokojach są w cenie, (jak mówiła pani w recepcji).
Na zabiegi i tak nie ma wpływu, grafik będzie jaki będzie, ale ważne jest dla mnie- czy baseny w budynku za dnia są w miarę puste (myślę o wykupieniu karnetu na cały pobyt).
Poza tym- każda informacja na wagę złota:).
PS. Kocham koty, mam dwa, a norwegi są super! Sąsiadka z I piętra posiada takiego królewicza- leży sobie na specjalnej poduszce w oknie i obserwuje swoje królestwo:)
- Felice
- Przyjaciel forum

W pokojach są lodówki,szklanki i łyżeczki.Jest też internet stacjonarny (kabel od telefonu podłącza się do laptopa). Wi-fi nie ma.W pokoju mojego kolegi jest leżak sztuk raz.Na 100 % pokoje o numerze 22 i 33 są jedynkami.Może jest więcej,ale o tych wiem.Za dopłatą 19 zł dziennie możesz wykupić posiłki w formie szwedzkiego bufetu,ale z tego co wiem jedzenie jest dobre i dostatecznie dużo (nawet dla mężczyzny
Basenu jako zabiegu lepiej nie brać,a wziąć w to miejsce coś innego Karnet za cały pobyt na basen w formie "open" kosztuje 90 zł .Jedno wejście dziennie,ale bez określonego czasu pobytu i korzystasz ze wszystkich atrakcji.
Największy problem jest właśnie z suszeniem.Ja osobiście go rozwiązuję tak,ze w najbliższym markecie kupuję suszarkę za 20 zeta i mam problem z głowy,a 20 zł to jeden drink mniej w czasie pobytu.Pytaj jeśli jeszcze chcesz coś wiedzieć.
Kolega dotarł do Kołobrzegu około 12-ej i dostał 2 w której mieszka sam.Starają się dopasować wiekiem.
-
mirabelka00
- Kuracjusz