A tam ! kolesia a dziewczyny to co ?gorsze ?franciszek pisze:100krotka!!! ja szukam kolesia do pokoju !!!!
Ja mam inną propozycję Franek! Ustroń to też góry -może niższe ale góry-jedź ze mną
I będzie dwójeczka!!
A tam ! kolesia a dziewczyny to co ?gorsze ?franciszek pisze:100krotka!!! ja szukam kolesia do pokoju !!!!
Franio rzuć monetąstokrotka pisze:A tam ! kolesia a dziewczyny to co ?gorsze ?franciszek pisze:100krotka!!! ja szukam kolesia do pokoju !!!!
Ja mam inną propozycję Franek! Ustroń to też góry -może niższe ale góry-jedź ze mną![]()
![]()
teraz wybieraj ! góry ? albo morze z Baśką
I będzie dwójeczka!!![]()

nika731207 pisze:Franciszek widać lubi kiedy otacza go wianuszek kobiet![]()
![]()
![]()
Proponuję salę gimnastyczną do zamieszkania![]()

Hola hola -gooska jest i czuwastokrotka pisze:Franciszek ! coś mało się starałeś skoro admin Cię wywalił -ale ,ale !! miałeś być razem z goośką 71 w tym samym czasie w Szczawnicyi znów szukasz do dwójeczki,trójeczki a nawet czwóreczki
Na czwóreczkę kuracjusze raczej się "nie piszą"--no chyba że dwa na dwa
![]()
i podmianka
Goośka71 -jak miło -będzie nas teraz więcej do podziału Franusiagoośka71 pisze:Hola hola -gooska jest i czuwastokrotka pisze:Franciszek ! coś mało się starałeś skoro admin Cię wywalił -ale ,ale !! miałeś być razem z goośką 71 w tym samym czasie w Szczawnicyi znów szukasz do dwójeczki,trójeczki a nawet czwóreczki
Na czwóreczkę kuracjusze raczej się "nie piszą"--no chyba że dwa na dwa
![]()
i podmianka
I nikomu Franusia nie odda
to widaćstokrotka pisze:Zobaczcie jakie wzięcie ma nasz Franuś-nawet temat sexu w sanatorium opuściły koleżanki --a wszystko dla Franusia![]()
![]()
To wiem--jakże mogłabym myśleć inaczej że nie podołaszfranciszek pisze:100krotka !!!! górki i pagórki mi są znane !!! wszak spoko....... dam radę.......