Czy można ???

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Czy można ???

Post autor: darek »

Zgodzę się z Panią
Jednakże wartość nie można liczyć w ..
Jednakże zastanawiam się jaki jest SENS -PISANIA dla PISANIA
Może wskaźnikiem do ilości postów jest też ilość -Podziękowań od Osób z ,którymi nie mieliliśmy przyjemności poznać w realu.
Czyli jednak przedmówczynie Mają rację nie ilość ,ale i może sens czy PRZEKAZ .

Uważam ,że TEN CO DUŻO MÓWI I ROBI -generalnie NIC nie robi .
W XXI wieku istnieje już naprawę BARDZO WĄSKA SPECJALIZACJA co widzimy w życiu codziennym.
Dziś już Pan Malarz nie zrobi jak lat temu kilka nam remontu samochodu :D
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: AleksandraWroclaw »

darek pisze:Zgodzę się z Panią
Jednakże wartość nie można liczyć w ..
Jednakże zastanawiam się jaki jest SENS -PISANIA dla PISANIA
Może wskaźnikiem do ilości postów jest też ilość -Podziękowań od Osób z ,którymi nie mieliliśmy przyjemności poznać w realu.
Czyli jednak przedmówczynie Mają rację nie ilość ,ale i może sens czy PRZEKAZ .

Uważam ,że TEN CO DUŻO MÓWI I ROBI -generalnie NIC nie robi .
W XXI wieku istnieje już naprawę BARDZO WĄSKA SPECJALIZACJA co widzimy w życiu codziennym.

Na poczatek Prosze sie zapoznac z merytoryczną treścią pisanych postów przez Pana kolezanki a potem bedziemy dalej dyskutować.....
dziekuję.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

"Na poczatek Prosze sie zapoznac z merytoryczną treścią pisanych postów przez Pana kolezanki a potem bedziemy dalej dyskutować.....
dziekuję.
"
Zapewniam ,że mam na swoim koncie zdecydowanie więcej merytorycznych wypowiedzi niż pani,nawet jeżeli pani uważa inaczej.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Czy można było i będzie ???

Post autor: jacky6 »

darek pisze:
tak się akurat złożyło, że mój ( były już ) mechanik samochodowy ( przeszedł niedawno na emeryturę ) nazywał się Jan Malarz....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: 26 HDW :ugeek:
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

chyba,ze w innych działach do których nie zaglądam? na pewno nie tu..... :P
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15

Post autor: dziunia60 »

Nie wiem po co zaglądać gdzieś, gdzie nie ma merytorycznych wypowiedzi a wypowiadają się ludzie z którymi nie ma się o czym rozmawiać :?: :?: To jest dopiero zagadka :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alice pisze:"Na poczatek Prosze sie zapoznac z merytoryczną treścią pisanych postów przez Pana kolezanki a potem bedziemy dalej dyskutować.....
dziekuję.
"
Zapewniam ,że mam na swoim koncie zdecydowanie więcej merytorycznych wypowiedzi niż pani,nawet jeżeli pani uważa inaczej.
chyba,ze w innych działach do których nie zaglądam? na pewno nie w tym wątku..... :P
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dziunia60 pisze:Nie wiem po co zaglądać gdzieś, gdzie nie ma merytorycznych wypowiedzi a wypowiadają się ludzie z którymi nie ma się o czym rozmawiać :?: :?: To jest dopiero zagadka :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: Pani rzeczywiscie dzieli się z nami wiedzą o.....sztuce,literaturze, filmie, ksiązkach, sporcie,florystyce, ogrodnictwie
i nawet ....,polityce.....szeroko rozumianej.....,, :P
DZIEKUJEMY :!:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Każdy ma inne oczekiwania dotyczące uczestnictwa w życiu forum.Nie może pani szufladkować ludzi według swoich kryteriów.
Forum "Nasze Sanatorium" nijak mi się nie kojarzy ze sztuką,literaturą,malarstwem,sportem,florystyką,ogrodnictwem.....a najmniej z polityką,w żadnym znaczeniu tego słowa.
Kompletnie mnie nie interesuje,a wręcz przeszkadza politykowanie na forach społecznościowych.
Jeżeli chcę porozmawiać o książce idę na spotkania w tym temacie,mogę o tym porozmawiać nawet tutaj,ale nie wysłuchiwać pouczeń na temat tego co czytam.
Tutaj wolę porozmawiać nawet o przysłowiowym niczym,bo wchodzę po to,by oderwać się od codzienności.
Bardzo lubię wątki do których pani nie zagląda....jest tam po prostu miła atmosfera....ale zostało już ich niestety niewiele :(
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alice pisze:Każdy ma inne oczekiwania dotyczące uczestnictwa w życiu forum.Nie może pani szufladkować ludzi według swoich kryteriów.
Forum "Nasze Sanatorium" nijak mi się nie kojarzy ze sztuką,literaturą,malarstwem,sportem,florystyką,ogrodnictwem.....a najmniej z polityką,w żadnym znaczeniu tego słowa.
Kompletnie mnie nie interesuje,a wręcz przeszkadza politykowanie na forach społecznościowych.
Jeżeli chcę porozmawiać o książce idę na spotkania w tym temacie,mogę o tym porozmawiać nawet tutaj,ale nie wysłuchiwać pouczeń na temat tego co czytam.
Tutaj wolę porozmawiać nawet o przysłowiowym niczym,bo wchodzę po to,by oderwać się od codzienności.
Bardzo lubię wątki do których pani nie zagląda....jest tam po prostu miła atmosfera....ale zostało już ich niestety niewiele :(

Właśnie ten wątek <na kazdy temat> pozwala nam sie wypowiedziec oprócz ....schorzeń, chorób i innych niedogodności zdrowotnych na wiele innych tematów....
I DOBRZE :!:
Zablokowany