Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja po prostu dostaje poczatkiem maja od sasiadki sadzonkę z jej działki i ona sie rozrasta az do późnej jesieni,
oczywiscie przycinam do bieżącego użycia. Zimą korzystam z suszonych przeze mnie lisci miety.
U mnie non-stop stoi na stole dzbanek wody z miętą i plastrami cytryny
AleksandraWroclaw pisze:Ja po prostu dostaje poczatkiem maja od sasiadki sadzonkę z jej działki i ona sie rozrasta az do późnej jesieni,
oczywiscie przycinam do bieżącego użycia. Zimą korzystam z suszonych przeze mnie lisci miety.
U mnie non-stop stoi na stole dzbanek wody z miętą i plastrami cytryny
No ale w dalszym ciągu nie jest to odpowiedź na moje pytanie
To wszystko przez ten mecz....a odpowiedz była dla Goośki71
Zdjecia ziół na parapecie nie moje, ale wkrótce zamieszczę swoje tylko niech nieco podrosną....