Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja nie planuję..ja polecam
Czasem warto zmienić klimat...a Poznań tez jest piękny..można się zabawić,zwiedzić..zjeśc regionalnego gzika
Nasza Malta...nie ma równych sobie..
malgorzatas pisze:A ja polecam Kresy Wschodnie...zapewniaja mnie że jest tam pięknie,o czym mam sie przekonać w nie dlugim czasie
Małgosiu Kresy Wschodnie to bardzo ogólne określenie terytorium za wschodnią granicą. To zarówno tereny obecnej Litwy, Białorusi jak i Ukrainy. Na Litwie jest pięknie, tereny zadbane (przynajmniej w miastach), Białorusi nie widziałem i nie bardzo chciałbym widzieć. Ukraina to wielka bieda (co widać na ulicach i wioskach) ale też piękno i przepych w miejscach takich jak zabytki i dworce kolejowe większych miast. Bardzo "ciekawe" budownictwo miejskie. Ciekawe tzn. niesamowita samowola budowlana Widziałem np. na dachu bloku 4 czy 5 piętrowego domek jednorodzinny . Ukraiński kierowca powiedział, że "za pieniądze wszystko można". To niewątpliwie
ciekawe tereny
margot pisze:Musiałabym chyba zmienić nick , aby nie polecać Lubelszczyzny i to w pełnym tego słowa znaczeniu .
Sam Lublin jest przeuroczy tak jak tajemniczy Kazimierz i melancholijny Nałęczów również w Puławach powieje nutką arystokracji ...do Kozłówki udamy się na spacerek z pawiami i deserek wsród róż
Ja też nie muszę zmieniać nicka,żeby polecić te same miejsca.
W Kozłówce jeszcze mam w pakiecie dobrą kawę u przyjaciół.Do Lublina koniecznie muszę odbyć podróż wspomnień,Kazimierz,Nałęczów i Puławy zaliczam co najmniej dwa razy do roku,a niejednokrotnie nawet częściej. Dziunia to gdzie i kiedy zapraszasz? My z B. już zrobiłyśmy trening przed wspólnym wyjściem.
malgorzatas pisze:A ja polecam Kresy Wschodnie...zapewniaja mnie że jest tam pięknie,o czym mam sie przekonać w nie dlugim czasie
Małgosiu Kresy Wschodnie to bardzo ogólne określenie terytorium za wschodnią granicą. To zarówno tereny obecnej Litwy, Białorusi jak i Ukrainy. Na Litwie jest pięknie, tereny zadbane (przynajmniej w miastach), Białorusi nie widziałem i nie bardzo chciałbym widzieć. Ukraina to wielka bieda (co widać na ulicach i wioskach) ale też piękno i przepych w miejscach takich jak zabytki i dworce kolejowe większych miast. Bardzo "ciekawe" budownictwo miejskie. Ciekawe tzn. niesamowita samowola budowlana Widziałem np. na dachu bloku 4 czy 5 piętrowego domek jednorodzinny . Ukraiński kierowca powiedział, że "za pieniądze wszystko można". To niewątpliwie
ciekawe tereny
Kreciku Małgosi chodziło o potoczną nazwę całej ,,ściany" Polski wschodniej , która jest ogólnie używana w całym kraju , ewentualnie rubieże wschodnie .
Historię zostawimy sobie na dalsze lata przy kominku w Ciechocinku
Wiecie biadoliłam na ten Inowrocław ale na weekendowy wypad jest super..
Fajne hoteliki... jest gdzie potańczyć i cudowny park na spacery ...
Można się spotkać w grupie lub we dwoje ....