opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Re: opinie o sanatorium górnik w Iwoniczu Zdroju

Post autor: bodana2 »

Baron14 czy wiadomość PW dotarła?
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

bodana2 pisze:Baron14 czy wiadomość PW dotarła?
Ta dotarła bardzo dziękuję :serce: :kwiat:
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Gosica33 »

A ja właśnie przebywam...
NFZ niestety mniej łaskawy niż ZUS, (tu 54 zabiegi tam 90). Sam ośrodek- fajny, zabójcza górka do przetrawienia dla inwalidów, jedzonko całkiem całkiem. Miły personel, w pokojach czysto i ładnie. Jedyny minus brak w pokoju WS lodówki i malutka kabina prysznicowa. Gdyby miał ktoś pytanka to służę ;)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosica33 pisze:A ja właśnie przebywam...
NFZ niestety mniej łaskawy niż ZUS, (tu 54 zabiegi tam 90). Sam ośrodek- fajny, zabójcza górka do przetrawienia dla inwalidów, jedzonko całkiem całkiem. Miły personel, w pokojach czysto i ładnie. Jedyny minus brak w pokoju WS lodówki i malutka kabina prysznicowa. Gdyby miał ktoś pytanka to służę ;)
Gosica tylko nie zdemoluj za bardzo mi górnika żeby choć para pokoi zostało całych :lol: :lol: Np tak latem przydała by się lodówka bo ciepłe piwo mało smaczne ;) ja jadę we wrześniu więc będzie troszku chłodniej , no a jak jeszcze wezmę kriokomorę to już będzie ful wypas :D udanej kuracji , towarzystwo już pewnie skompletowałaś więc pozdrowienie dla niego też :serce: :kwiat: :serce: :kwiat:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I ja tam byłem i co nie co piłem :lol:
ODPOWIEDZ