Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewasz i gorkaa bardzo Wam dziękuje.To już dużo wiem, a kije uwielbiam .Dojazd mam kiepski, bo 2 przesiadki także może być nie wygodnie z kijami, ale jakoś dam radę.Muszę się wziąść za siebie i mam nadzieje że mi Lądek pomoże.Czekam z niecierpliwością na dalsze informacje.Pozdrawiam serdecznie
aneta76 pisze:Witam
Pawilon I .To chyba Lotnik . Opinie czytałam, wiem że jest po remoncie i sam Lądek jest piękny. Ja jestem troszke wystraszona samym pobytem.Mam depresje lękową, nie wiem czy tam będzie terapia, czy zabiegi...co powinnam zabrać itd..Cieszę się że jade, zawsze zmiana otoczenia pomaga
Aneta, cudne tereny, będziesz zadowolona Nie zapomnij zabrać dobrego humoru, wszak to bardzo ważne Życzę miłego pobytu w tak pięknym miejscu
był tak wciągający..
że ponawiałem przez kolejne lata...
teraz po wielu latach powróciłem...
i jest o wiele lepiej niż się spodziewałem...
"konkurencja" wewnątrz uzdrowiskowa i wzajemne wspieranie się dalo i nadal daje kuracjuszom owoc komfortu psychicznego ...
...
kończąc swój pobyt - pomyślisz - POWRÓCĘ TU - obyś tylko nam to napisała w swoim wspomnieniu na tych łamach ...
...
głowa do góry ...
a zwyciężysz wszystkie swoje problemy...
...
oj jak fajnie wiedząc że ktoś jedzie na ten sam turnus. Ja Pawilon 1. Jestem z Konina, Wielkopolska.
I naprawdę jest mi miło że tyle osób mnie już wspiera duchowo. Pozdrawiam wszystkich