Świnoujście

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dorota05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 sie 2014 09:13
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Świnoujście

Post autor: dorota05 »

Wielkie dzięki za informację:-)pozdrawiam
iwonak33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 mar 2012 15:05

Post autor: iwonak33 »

Witam ja jade od 16 wrzesnia do sasanki z lodzkiego i tez nie widze tlumow ,jak to mozliwe ze nikt sie nie odzywa pozdrawiam
dorota05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ludziska jeżdżą wszędzie tylko nie tam?
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

No wreszcie ktoś się odezwał i powiedział coś na temat Świnoujścia.Alice bardzo dziękuję za podane informacje.A może wiesz coś na temat gdzie można miło spędzać wieczory?Konkretnie chodzi mi o jakąś fajną knajpkę w której można potańczyć?Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Anna-K w części nadmorskiej jest kilka knajpek z tańcami.W moim turnusie najlepsze tańce były w '"Energetyku",zawsze pełno było w "Swarożycu",trochę mniej w "Rybniczance". Na powietrzu,ale pod dachem w "Złotej Rybce"i "Alibi"na Promenadzie.
Dla chętnych polecam wycieczki rowerowe.Jest całe mnóstwo tras dobrze przygotowanych.Ja pokusiłam się na odwiedzenie przyjaciół Niemców.Byłam w Albecku,Heringsdorf i Banzin.Razem 22 kilometry.Oczywiście przerwa w Heringsdorf na kawę na molo w kawiarni Rialto (trzeba mieć euro).Trochę bliżej jest do Kamminke,piękne miejsce nad zalewem,gdzie trzeba "zaliczyć" rybkę.Ja pokusiłam się również o wycieczkę do Danii i Szwecji (Kopenhaga i Malmo) oraz po Rugii (płw.Jasmund,Binz,Stralsund). Naprawdę warto.
W czasie mojego pobytu również wiele się działo.Trzeba zapoznać się z ofertą Domu Kultury.Zapewniam Was,ze pobyt będzie udany i atrakcyjny.Ja narzekałam na tłumy,Wy już tego problemu mieć nie będziecie.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Alice bardzo dziękuję za wyczerpujący opis.Masz rację,że w moim terminie wyjazdu nie będzie tłoczno,ale myślę,że wszystko może już być nieczynne.Rower zapewne wypożyczałaś?W październiku takiej możliwości może nie być.Niestety będę jechała pociągiem więc nie ma mowy aby zabrać własny.Nie ukrywam,że chętnie robiłabym takie wypady o których pisałaś.Właściwie to nie ma co na razie gdybać,jak będę na miejscu to się okaże co jest realne.Najważniejsze to trafić na fajne osoby.Trochę się martwię jak to będzie,bo jadę z NFZ i z wcześniejszych wyjazdów wiem,że większość są to osoby starsze.Oczywiście ja młódką też już nie jestem,ale w wieku średnim.Wiem,że są osoby starsze z którymi można konie kraść,lecz jest to mniejszość.Z każdego pobytu sanatoryjnego wracałam zadowolona,więc mam nadzieję,że tym razem też tak będzie. :D
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Wypożyczalni rowerów jest dużo i myślę,że będą funkcjonować do pierwszego śniegu - w końcu to dla nich interes.Za godzinę jest 4 zł,za dzień 20 zł.
magdach
Na forum od: 15 wrz 2014 10:23
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: magdach »

Witam jadę do Świnoujścia 07-10 z Krakowa . Proszę o kontakt osoby które też jadą w tym terminie, tylko telefoniczny sporadycznie jestem na tej stronie Magda [tel]. :D
Ostatnio zmieniony 18 maja 2018 17:41 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto tel
dorota05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam!jadę do Sasanki 06.10 z Warszawy ktoś też się tam wybiera w tym terminie?
magdach
Na forum od: 15 wrz 2014 10:23
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: magdach »

Ja jadę z Krakowa Zadzoń lub napisz [tel] :)
Ostatnio zmieniony 18 maja 2018 17:41 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto tel
ODPOWIEDZ