Niwa Kolobrzeg 18.04-8.05.15.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Niwa Kolobrzeg 18.04-8.05.15.

Post autor: forumowicz »

Chciałby... :roll: ;) :lol: ...najpierw niech wklei jakąś fotę :lol: ...to zobaczymy jakie z niego ciacho ;) :lol: :lol: :P
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Dojrzały zna swoją wartość :!: :!: i zapewne jak mówisz ciacho z :serce: i ma swoje zdanie :!: :!: i duże poczucie humoru.

Do usłyszenia.Miłej niedzieli. :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

ruda pisze:Aga po co mamy zdzierać szpilki na betonie ;) :lol: ...pojedziemy połazić po górkach 8-) :D ...a Dojrzały :?: :roll: ...jeszcze parę dni i zmieni zdanie ;) :lol: :lol: :lol:
Ruda nie wiem czy taniec na deptaku jest tym o czym marzę :oops: wolę Bałtyk ,Ikara albo Domek Medi (pomysł nazwy made in Selenka :serce: :serce: ) :twisted: :lol: :lol: W ostateczności ...jak już wszystkie inne tancbudy pozamykają nawet Lech :P :P
forumowicz

Medi, ale do tancbudy trzeba dojść :roll: :roll:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ruda w zimę na tańce w samych szpilkach i bez rajstop to tylko ja mogę sobie pozwolić ;) :twisted: :D :D Reszta od zaraz dycha :o :shock: :shock:
forumowicz

...a to ja mam na bosaka :?: :roll: ;) :twisted: :lol: :P
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

medi pisze:Ruda w zimę na tańce w samych szpilkach i bez rajstop to tylko ja mogę sobie pozwolić ;) :twisted: :D :D Reszta od zaraz dycha :o :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: Medi, to ja Cię przebiłam ;) W lutym wracałam po baletach w samych rajstopach ( oczywiście w sukience i płaszczyku ;) ) niosąc szpilki w dłoni. Dobrze, że śniegu nie było :D
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2014 13:30
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Dojrzaly »

Ruda,Medi,Agalew dzięki ze nie zapomniałyście o mnie. Ale ja bym tam wolał żebyście wy zmieniły zdanie i pojechały ze mną do Kołobrzegu . A tam oczywiście przywitała by nas Alka. :) Alka noi ile czasu musisz poświecić żeby mnie przywitać :?: :) :kwiat:
forumowicz

Dojrzały, a nie za wiele Ci się marzy :?: :twisted: ...jeszcze nie dawno marzyłeś o 1/2 :roll: :lol: :lol: ...a teraz cztery :lol: :lol: :lol: ...czy jesteś pewien, że sprostał byś zadaniu :?: ;) :lol: :lol: :P
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Dojrzały ja tam mogę jechać ;) Podjadę do Krakowa, a potem na tej Twojejwersaleczce do samego Kołobrzegu :lol: :lol: :lol: Ruda i Medi dojadą ;) Alka 50+ nas powita ;)
A co tam ... żyje się raz :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ