Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
rysia pisze:Witam, dawno nie zaglądałam do przeglądarki,dzisiaj 13464 po werefikacji.Myśle że już niedługo wszystko będzie jasne.Czekam od marca2014.
Witam,...............numerki podobne a może i ośrodek ten sam , zobaczymy, po weryfikacji czekam już 6 tygodni. Odpowiada mi styczeń lub luty i góry i śnieg w górach......................i dobre towarzystwo. POZDRAWIAM i cierpliwości w oczekiwaniu...........
Obecnie 37045 hmmm jak się teraz nie uda to wyjazd w czerwcu czy lipcu Nieważne jeden i drugi termin odpada
A dziś 36433,choć sama nie wiem po co sprawdzam tę wyszukiwarkę bo i tak nie dam rady wyjechać ,jak to powiedział mój mąż "trzeba pilnować tego z czego się chleb je" A ja przecież nie jadam chleba
Witam,...........nie wiem co się dzieje, nie mogę sprawdzić swojego miejsca w kolejce? Od dwóch dni wyskakuje mi jakiś kod z obrazka , a po wpisaniu numeru skierowania i kodu ..........................wyskakuje napis Przepraszamy- Przerwa Techniczna .Tak jest u nas w mazowieckim. Czy ktoś też tak ma ?,Pozdrawiam......
Anna-K pisze:Kazimierz wszystkie oddziały NFZ w Polsce mają taką samą sytuację Czyżby czeka nas jakaś niespodzianka,byleby na korzyść dla nas
Trochę mnie Pocieszyłaś,......może po niedzieli będę mógł się sprawdzić w kolejce ,jestem już 6 tygodni po weryfikacji trochę się denerwuję.Dziękuję.........
Koleżanka czekała 2 miesiące po weryfikacji na przydział do Gołdapi. Razem 24 miesiące od złożenia. Zima idzie szybciej, latem wolno . Ja nawet nie doczekałam w 2014 roku weryfikacji bo wepchnęli mnie w czasie Wielkanocy (pewno zwrot)
Bietko, letnie miesiące miały zawrotne tempo, spadało po 7-8 tysięcy numerków miesięcznie, a czasami ok 10 tys. Dopiero od kilku tygodni nastąpił całkowity zastój. Mamy jednak nadzieję że po Nowym Roku ruszymy ze zdwojoną siłą....