Kolejka do sanatorium na 2016 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kolejka do sanatorium na 2016 rok

Post autor: medi »

Mogę pozachwalać jak chcesz ;) :evil: :evil: Długoterminowa prognoza pogody zapowiada ,że śniegu na lepienie bałwana Ci nie zabraknie :P :P :P Tylko nie przywieź jakiegoś do domu ;) :twisted: :lol: :lol: Domownicy niekoniecznie będą zachwyceni :roll: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

medi pisze:Mogę pozachwalać jak chcesz ;) :evil: :evil: Długoterminowa prognoza pogody zapowiada ,że śniegu na lepienie bałwana Ci nie zabraknie :P :P :P Tylko nie przywieź jakiegoś do domu ;) :twisted: :lol: :lol: Domownicy niekoniecznie będą zachwyceni :roll: :lol: :lol:
Chyba oszalałaś. Właśnie wyjeżdżam, tam - dostałam skierowanie z ZUS. :D , po to aby popatrzeć się na innych ludzi, bo bałwanów w swojej okolicy mam za dużo. :lol: :lol: A tak łaściwie po 6 stycznia zapoiadają snieg, więc może sobie osobistego bałwana ulepię. :x :x :x . Pozdrawiam A i nie oceniaj innych względem siebie. :kwiat:
Awatar użytkownika
zaba-12
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2015 18:44
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: zaba-12 »

Witam
Dołączam i ja, jadę w styczniu na poszpitalne ale jak tylko wrócę to do lekarza po wnioseczek i myślę że 2017 może ;) a jak nie to 2018...ale co tam, w miłym towarzystwie można i dłużej poczekać. :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Martinka pisze:
Chyba oszalałaś. Właśnie wyjeżdżam, tam - dostałam skierowanie z ZUS. :D , po to aby popatrzeć się na innych ludzi, bo bałwanów w swojej okolicy mam za dużo. :lol: :lol: A tak łaściwie po 6 stycznia zapoiadają snieg, więc może sobie osobistego bałwana ulepię. :x :x :x . Pozdrawiam A i nie oceniaj innych względem siebie. :kwiat:
A dlaczego myślisz ,że kogoś oceniam :?: :? Pożartować sobie nie można :?: :twisted: To był żart kobieto, nic więcej :evil:
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Alicja1691 »

W NFZ ciągle pracują , kolejeczka mknie do celu , może jednak czerwiec 2016 :?: Bardzo bym chciała :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Post z 2 grudnia
medi pisze:36335 ... :o :o chyba lipiec albo sierpień ....a ja nie mogę w tym terminie :evil: :evil: :evil:
:o :o :o

A dziś 27751 jakby tak utrzymali tempo to :roll: hmmm lepiej o tym nie myśleć :(
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

medi pisze:
Martinka pisze:
A dlaczego myślisz ,że kogoś oceniam :?: :? Pożartować sobie nie można :?: :twisted: To był żart kobieto, nic więcej :evil:
Uwielbiam takie żarty...... :D Pozdrawiam :D Miłego wypoczynku gdziekolwiek. :serce: :serce: :kwiat: Muszę zacząć w końcu się pakować..
:shock: :shock: :shock:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Ja przesiadłam się dziś do wagoniku 4. Widzę już maszynistę :lol: . Z nr 3929 serdecznie pozdrawiam życząc wszystkim dużo zdrowia, pogody ducha, przychylności losu i satysfakcji z otrzymanych przydziałów :) :) :serce:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam wszystkich listę obecności podpisuję szpitalne to się zalapię na 2016 r :)
Więc czekam z Wami na swoje przydziały 8-)
Czas z Wami szybko minie i wszyscy się doczekamy ;)
Nowy Rok 2016 przyniesie nam 8-) :o
Szczęśliwego Nowego Roku 2016 oby był lepszy od poprzedniego :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Medi :kwiat: Martinka :kwiat: dziury są najpiękniejsze ;) :lol: