Turnus rehabilitacyjny z dofinansowaniem z PFRON. (wyjazd)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Turnus zdrowotny

Post autor: p-siak »

Witam, lekarz orzecznik w ZUS powiedział:,,Decyzja przyjdzie pocztą".To pewnie będzie:,,Brak celowości".
Pytanie:gdzie niedrogie wczasy,niekoniecznie z zabiegami/takie pewnie mam co pół roku u siebie/ mogę
znależć.Zmiana otoczenia też leczy.Bardzo dziękuję za wskazówki,pozdrawiam.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Turnus rehabilitacyjny z dofinansowaniem z PFRON.

Post autor: Mazrena »

Samosia, i jak załatwiłaś coś na wyjazd :?: Myślałam,że będzie gorzej,ale udało mi się załatwić morze i w środku lata :D :shock: jestem mile zaskoczona , jadę do Ustki :twisted:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Gratuluję. Ładne miasteczko tylko chyba trafiła ci się Perła daleko od miasta chyba , że Tęcza przy samym deptaku. Powodzenia
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Mazrena pisze:Samosia, i jak załatwiłaś coś na wyjazd :?: Myślałam,że będzie gorzej,ale udało mi się załatwić morze i w środku lata :D :shock: jestem mile zaskoczona , jadę do Ustki :twisted:
Mazrena niestety nadal cisza :cry: :cry: :cry: Dziś córka dzwoniła do PFRON-u w Tarnowskich Górach ( bo tam jest nasz rejon) za zapytaniem jak długo jeszcze trzeba będzie czekać na odpowiedź bo w pracy musi sobie urlop ustawić i usłyszała...POINFORMUJEMY PANIA LISTOWNIE PO 01.05 a gdy zapytała czy Pani mogłaby jej cos więcej powiedzieć to znów usłyszała te same słowa co wcześniej i rozmowa została przerwana :o :o :o
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Janie jadę do Pomorza :roll: może coś więcej wiesz ? Nie PERŁA i nie TĘCZA :oops:
Samosia hmhm długo rozpatrują te podania :oops: :idea: , ale najważniejsze aby dostać :o
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mazrena pisze: Samosia hmhm długo rozpatrują te podania :oops: :idea: , ale najważniejsze aby dostać :o
Czas pokaże jaka przyjdzie odpowiedź :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Mazrena pisze:Janie jadę do Pomorza :roll: może coś więcej wiesz ? Nie PERŁA i nie TĘCZA :oops:
Samosia hmhm długo rozpatrują te podania :oops: :idea: , ale najważniejsze aby dostać :o
Nie znam tego ośrodka. Zabiegi raczej na miejscu przynajmniej te suche. Basen w Lubiczu . Położenie blisko promenady i portu.. Do morza zaledwie 100 m. Podobno śniadanka i kolacje stół szwedzki. Powinno byś OK.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie znam tego ośrodka. Zabiegi raczej na miejscu przynajmniej te suche. Basen w Lubiczu . Położenie blisko promenady i portu.. Do morza zaledwie 100 m. Podobno śniadanka i kolacje stół szwedzki. Powinno byś OK.[/quote]
Z tego co czytałam to zabiegi słabe - jak w przychodni ;) żadnej rewelacji. W opisie jest że 100 m do plaży a ile to się okaże ... :o Jedyny mankament to co pytałam to brak balkonów i jakieś dziwne zabudowanie, że okno otwiera się tak jak by do korytarza :? Budynek pietrowy bez windy i z tarasem na dachu :| zobaczymy.. :idea:
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Samosia pisze:
Mazrena pisze:Samosia, i jak załatwiłaś coś na wyjazd :?: :twisted:
Mazrena niestety dziś PRFON zrobił prezent urodzinowy mojej córce przysyłając pisemko,że czwarty rok z rzędu nie otrzyma dotacji do turnusu rehabilitacyjnego :oops: :oops: :oops:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Samosia pisze:
Samosia pisze:
Mazrena niestety dziś PRFON zrobił prezent urodzinowy mojej córce przysyłając pisemko,że czwarty rok z rzędu nie otrzyma dotacji do turnusu rehabilitacyjnego :oops: :oops: :oops:
ooo :oops: :( , przykro mi, no ale cóż takie są realia naszego państwa ... :roll: trzeba próbować znowu za rok .... :)
ODPOWIEDZ