Weneda-Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Re: Weneda-Kołobrzeg

Post autor: Robeo »

No pięknie... Nie za dobrze Ci ? :) Ja muszę odczekać z 2-3 miesiące. Zresztą nie chcę jechać zimą. Może w styczniu spróbuję złożyć...
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

No to ja przy Was wymiękam, za rok moge złozyć wniosek a kolejny rok poczekać na przydział. A buuuuu :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Byłam w lutym ,zimą Kołobrzeg jest piiiiękny :lol: .Szczerze mogę jechać nawet w styczniu , i tak temperaturę podkręca dobre towarzystwo a takowe zawsze się znajdzie ;) :lol: :lol:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

anula03 pisze:ja sie wybieram do arki kolobrzeg w listopadzie
Chętnie Ciebie odwiedzimy, będziemy w Bryzie od 13 listopada, :) Ty Anulko od kiedy będziesz? :) Bryza jest w Dżwirzynie blisko Kołobrzegu. Pozdrawiam. jak Ciebie interesuje Nasza stronka to zapraszamy na Kolobrzeg,Dzwirzyno 12.11.2012 z Warszawy. Pozdrawiam :) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Robert jeszcze raz wielkie dzięki, z takimi ludzikami jak wy można przetrwać naprawdę wszystko, złe dni, niedobre zdarzenia. Wsparcie zawsze jest w was. Życzę wszystkim aby spotkali tu tak wspaniałych ludzi jak była nasza brygada. :D :ugeek:
ODPOWIEDZ