Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
AGA13 pisze:powiem ci co mi mówili wszyscy w sanatorium jak pojechałam po męża
-TU SIĘ PRZYJEŻDŻA WE DWOJE DZIEWCZYNO!
pozdrawiam
........"wszyscy w sanatorium..." Aga to Ty pytałaś ile tych osób ? wiecej niz jedną? niż męża? a ile masz lat ?jestem ciekawa wszak 20 latkowie w sanatorium to rzadkość pozdro
H hah ha dobre,może wszyscy na stołówce opowiadali?
malgorzatas pisze: 23 lut 2014 19:49
Poznali się w sanatorium. Pierwszego dnia pogładził ją po dłoni. Drugiego dnia chwycił ją po rękę. Trzeciego dnia, kiedy objął ją w talii, rozdrażniona spytała:
- Myślisz, że ja tu na pół roku przyjechałam?