Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sledzie ...ogórki....e tam,ja po północy wolałabym szampana ...bitą śmietanę i truskawki nasze ...mniam .. oczywiście zapomniałam o ODPOWIEDNIM TOWARZYSTWIE... tak o Tobie mowa,hi,h,hi
Witam z ...deszczowego Ciechocinka Ech ,szkoda ,że nie mogę zostać w Ciechocinku do czasu przytoczenia tej beczułki z cytrynówką Na tańce też bym chętnie podreptała ,ale niestety trzeba miec z kim .
meduza46 pisze:Witam z ...deszczowego Ciechocinka Ech ,szkoda ,że nie mogę zostać w Ciechocinku do czasu przytoczenia tej beczułki z cytrynówką Na tańce też bym chętnie podreptała ,ale niestety trzeba miec z kim .
Meduzo do kiedy jesteś w Ciechocinku Jak będziesz grzeczna to... dolecę z cytrynówką
Niestety dziś muszę wracać (lekarz na mnie czeka ) ,ale ...troszeczkę potańczyłam sobie a co tam Pewnie jeszcze tu wrócę ,choć średnia wieku w tym ośrodku mnie przeraża
Ha ha ,no to sobie wyobraź zgrupowanie 200 latków i baardzo zaniedbanych bab człapiących w roklapanych łapciach i w podomkach brrr ...no już nic nie powiem o gabarytach bo na swoje rozmiary akurat nie każdy ma wpływ