Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zbliża się koniec turnusu, nastąpi 24 lutego. W tym dniu dostaniemy wypisy i według zapowiedzi personelu jeszcze będą zabiegi. To byłby ewenement, ale zobaczymy. Zatem nikt wcześniej nie wyjedzie.
Chcę nieco poprawić wcześniejszy wpis. Według najnowszych danych mamy zabiegi z poniedziałku wykorzystać w sobotę i niedzielę. To oznacza tylko tyle że wyjazd będzie w poniedziałek po śniadaniu i oczywiście po otrzymaniu wypisu.
Witaj Haber.Ty zbierasz się do wyjazdu ze Stalówki a ja do Stalówki. Ktoś musi pracować żeby inny się rehabilitował. Dzięki śliczne jeszcze raz za wspaniałe sprawozdania. Jak szanowne zdrówko, czy jest jakaś poprawa? Czy korzystałeś może z tej komory hiperbarycznej (tlenowej)
Każdy kto tu jest na pewno jest zadowolony. Słyszy się głosy, że turnus był wyjątkowy. Zarówno od kuracjuszy jak i personelu, powtarzam słowa nie swoje "żal że już będziecie wyjeżdżać, szkoda że już czas na wyjazd". Zdrowie w dobrej formie, a z komory nie miałem potrzeby korzystać.
Dziś wieczorek finałowy, ukoronowanie kończącego się turnusu. Zgodnie z planem i wcześniejszymi uzgodnieniami w lokalu zewnętrznym, nieopodal ośrodka. W planie jest oczywiście śpiewanie i tupanie przy dźwiękach kapeli. To zdaje się być już końcowym akordem udanego drugiego turnusu w "Stalówce". Ciekaw jestem czy inni mają podobne odczucia?
Masz rację, dobrze słyszałeś. Przygotowaniem miała zająć się organizatorka z ośrodka i pech chciał że się rozchorowała. Niektórzy kuracjusze nie zrezygnowali z wcześniejszych planów i jednak postanowili się wybrać. Kapeli nie było, lecz jaka by muzyka nie była zawsze można potupać. Zatem wczorajsza imprezka została odroczona na dzisiejszy dzień. Oby więcej osób wzięło udział i by była udana.
W dniu wczorajszym i dziś tupiemy w pizzerii ósemka. Lokal ten wytypowaliśmy już wcześniej. Ceny przyzwoite i nie ma tłoku. Na stronie można zobaczyć w galerii zdjęcia z wnętrza i tak jest naprawdę. To chyba już ostatni mój wpis, zatem do lepszych czasów i niech forumowicze konsekwentnie podają informacje. Ja w swoim odczuciu tak pisałem, by krytykować to co zasługuje na krytykę i chwaliłem to co było warto pochwalić. Życzę zdrowia obecnym w "Stalówce" i powodzenia kuracjuszom kolejnego turnusu. Hej.