Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
biedroneczka pisze:Nie wiem jak Wam, ale mnie najlepiej tańczyło się w Bohemie w Domu Zdrojowym
... byłam w kilku knajpach w Świeradowie, ale takiego parkietu do tańca jak tam, nie ma nigdzie indziej [ obrazek zewnętrzny ] [ obrazek zewnętrzny ]
wszystkie miejsca na fotkach urokliwe Lewku . Będąc w Szklarskiej w 2014 roku miałem okazję być kilka godzin w Świeradowie . Miasteczko z klimatem .Może mi się trafi po komisji w Październiku .