Sanatorium Wital w Gołdapi
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Dusiu , odnośnie telefonów czy netu to taki odwyk dobrze zrobi co poniektórym
Ale powiedz mi proszę , co z tym obuwiem ? Po czym zmieniacie i kiedy ? Zaciekawiło mnie to ponieważ u nas , w Wieńcu czegoś takiego nie było
Jutro też macie zabiegi ? Trzymajcie się cieplutko z małżem i do miłego
P.s. a ten basen niech szybciuśko kończą bo może do Gołdapii i ja przyjadę za rok
Podziemnie sprawy ogarnięte..
Polecam wizyty w Leśnym Zakątku..Hotelik opodal Witala.Pięknie położony nad samym jeziorem.Cudownie zagospodarowany teren z zakamarkami.ławeczkami.wodospadziem.parasolami.altankami i rzeżbami ogrodowymi...Mnóstwo kwiatów. Można tam pysznie zjeść. wypić coś pysznego i napawać oczy jeziorem.Polecam!!!
Zabiegi w soboty oczywiście również mamy.
We wtorek zaczynam tę suchą kąpiel kwasowęglową.
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
-
Gość
Jednak zdecydowanie wolałem Nauczyciela w Szczawnicy czy kołobrzeski Wistom.
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowano: 47 razy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Dusiu a te ciągłe zmiany obuwia i noszenie wszystkiego ze sobą to też jest niezbyt komfortowe ale cóż , mam nadzieję , że jakoś przetrzymasz te niedogodności . Ja tylko brałam ze sobą prześcieradełko z fizeliny , maskę nosiłam na ręku , druga wraz z telefonem była w tzw. nerce , butelkę wody do picia (500 mg.) i kartę zabiegową . A o tym hoteliku słyszałam już wcześniej , same pochwały .
Co robicie w wolnym czasie oprócz zbierania grzybków ? Nie pytam o sprawy imtymne , rzecz jasna
P.s. dzięki za wszelkie info ...
Dani..w kwestii chodzenia od budynku do budynku to zdecydowanie nie polecam zabiegów mokrych.Radzę dopasować sobie zabiegi do lokum.Już są pierwsze chore osoby na grypę.Jeszcze chyba nie wiadomo na jaką.Przynajmniej chodzą takie plotki.Część ludzi już smarka i kicha. Strach już zaczyna działać.
W niedzielę pojawiła się w budynku A Policja.Sprawdzano noszenie maseczek.Niektórzy po porze zabiegowej migrując między zabiegami zapomina o tym obowiązku.
Jak na razie.to mogę napisać tylko o pozabiegowych zajęciach tylko tyle.że spacery i spacery.Ścieżek jest tu dużo.Każda inna.Są informacje wszędzie porozwieszane z prośbą o ograniczeniu wyjazdów poza teren ośrodka.
Jutro zapytam w recepcji...Ciekawa jestem co powiedzą.Adiadi89 pisze: 29 wrz 2020 13:27 Powiedzcie, pod jaki numer tam się można dodzwonić. Numer że skierowania ZUS chyba wyłączony, podane na stronie też lub nie odbierają. Od 2 tygodni próbuje się dodzwonić i nic. Swoją drogą czy ktoś wybiera się z prewencji na turnus 29 października?