Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Sanatorium miłości

Post autor: darek »

JEST POJAWIŁ się wątek medyczny

Skoczyło ciśnienie
Pytanie czy ze względu na teren wszak Złoty Stok leży na wysokości około 340 m npm

W Polanicy to swoisty mikroklimat Tam Kardiologiczni nawet zmniejszają dawki leków.
Generalnie sytuacja jest Dynamiczna.
Zawiodłem się jedynie że program miał do zaoferowania tylko dwa kampery na "Strychu " u góry to nawet dzieci nie chcą spać
Nie wieżę że nie było budżetu na 6 kamperów dla każdej pary wszak nalezy się troszkę luksusu
Nie wyobrażam sobie 6 Osób do Wc czy do porannej toalety
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Darku, pomyśl inaczej :oops:, wygody wygodami, ale czego się nie robi dla miłości :D , a zresztą może to tylko jeden nocleg, a i tak nie wiemy, czy udało się uczestnikom zmrużyć oko, wiedząc, że obok jest ktoś kogo chcą bliżej poznać. Telewidzowie widzą tylko fragmenty tego, co tak naprawdę tam się dzieje, a szkoda, bo dopiero wtedy moglibyśmy mieć super zabawę :lol: :lol: ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Ja myślałem że to będzie Big Brother
I wszystko zostanie pokazane.
Skoro mówi się o problemach to troszkę pikanterii też powinno być
Wszak jak powiada Moja dobrze poinformowana Sąsiadka to w Sanatoriach tylko Sodoma i Gomora
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darku,
nie przesadzaj ;) , nawet na zabiegach goliznę widać, a Tobie jeszcze mało ;) :oops: :lol:
A mnie to Edward się podoba, "nie owija w bawełnę", co pomyśli to powie, a jego mimika twarzy w niektórych sytuacjach mówi wszystko :oops: :D
Bez Pana Edwarda to nudno by było, a tak zawsze można posłuchać, co ma do powiedzenia i to w różnych sytuacjach. :oops: :P nawet w tych z odsłoniętym ciałem :oops: ;) :D
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Wyszperane w internecie na temat pana Edwarda:
[link]
Gdyby admin skasował link to fragment:
"Trzeci sezon "Sanatorium miłości" ogląda średnio 3,13 mln osób. Z tym reality-show o osobach powyżej 60. roku życia, które wyjeżdżają na kilka tygodni do uzdrowiska w Polanicy-Zdrój, żeby tam znaleźć miłość i przyjaźń, jest tylko jeden problem. Problem ma na imię Edward i został przez prowadzącą ochrzczony "bezwzględnym Casanovą". Tak się nazywa dziś mężczyzn, którzy nie obawiają się zahaczać swoim zachowaniem o molestowanie seksualne. Nawet jeśli znajdują się pod czujnym okiem kamer.

- Pan Edward próbował naruszył granice przynajmniej trzech kobiet z programu "Sanatorium miłości". Każda z nich jawnie okazywała swoje niezadowolenie
- Nikt z programu nie pofatygował się, żeby wyjaśnić uczestnikowi, dlaczego powinien zmodyfikować swoje zachowania. Łącznie z psychoterapeutką
- Telewizja publiczna wypełnia programem "Sanatorium miłości" misję publiczną. Zignorowała jednak edukację seksualną

......."
Ostatnio zmieniony 15 lut 2021 08:59 przez moderator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: usunięto link; źródło: www.ofeminin.pl
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

RudaAndzia pisze: 25 sty 2021 11:08 :lol: :lol: Hipokryt, nadajesz od rana jak kataryniarz :lol: :lol:
Napisz więcej, jak jeszcze masz jakieś spostrzeżenia :D , a nie plotki :lol: :lol:
Plotki to kobiety uwielbiają ;) :oops: , ale Ty chyba kobietą nie jesteś :?: 8-) :D
Ruda - takie są skutki ponownego obejrzenia zaległych dwóch odcinków naszego ulubionego serialu :lol:
Taka moja recenzja powstała po obejrzeniu naszych ulubieńców z samego rana i będąc zupełnie na trzeźwo :lol:
RudaAndzia pisze: 25 sty 2021 11:08 (...)
Plotki to kobiety uwielbiają ;) :oops: , ale Ty chyba kobietą nie jesteś :?: 8-) :D
Hipokryt nie może być kobietą, bo dawniej nosił zwyczajne męskie imię. Było już pisane o tym TUTAJ :shock:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt,
Powiadasz, że na trzeźwo z rana nadawałeś to dobry jesteś, już nawet nie chcę myśleć co by było po drinkach kilku, to dopiero bałaby zabawa :lol: :lol:
Andrzeju, nie wiem, czy w pewnym wieku uda się po kilku sesjach zmienić czyjeś przyzwyczajenia i sposób bycia i życia, moim zdaniem nie, ale czy nazwa Casanova :?: do niego pasuje :?: Panie są niezadowolone, bo wolałyby być uwodzone przez innych Panów, ale jak widać na razie tak nie jest, cóż "w tym jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz" ;) :oops:
Z dużym zainteresowaniem będę śledzić dalsze odcinki "Sanatorium Miłości" i losy Pana Edwarda.
Pan, który napisał wspomniany przez Ciebie artykuł też pozostawia wiele do życzenia, bo pisząc użył mało eleganckiego zwrotu tyczącego się wagi Pań biorących udział w tym programie, może też powinien odbyć odpowiednie szkolenie :twisted:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andziu, autorką tego tekstu jest kobieta. :!: :!:
Natomiast słowa o tuszy pań są autorstwa pana Edwarda.
Przeczytaj uważnie.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzeju,
Autorką tekstu jest kobietą to fakt, ale czy Edward użył takiego zwrotu :?: :?: Forma w jakiej został obsmarowany w tym artykule biedny Pan Edward osobiście mi się nie podoba. A na jakiej zasadzie jest dobór kandydatów, kto i na jakiej podstawie go dokonuje, a przy realizacji nie wycina się tego, co może innych bulwersować :?: :?:
A później komentarze, artykuły i lincz, nie podoba mi się takie podejście :mrgreen:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obsmarowany?.... Biedny? ...
No cóż, są różne poziomy wrażliwości i desperacji.
ODPOWIEDZ