Sanatorium miłości
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Sanatorium miłości
Skoczyło ciśnienie
Pytanie czy ze względu na teren wszak Złoty Stok leży na wysokości około 340 m npm
W Polanicy to swoisty mikroklimat Tam Kardiologiczni nawet zmniejszają dawki leków.
Generalnie sytuacja jest Dynamiczna.
Zawiodłem się jedynie że program miał do zaoferowania tylko dwa kampery na "Strychu " u góry to nawet dzieci nie chcą spać
Nie wieżę że nie było budżetu na 6 kamperów dla każdej pary wszak nalezy się troszkę luksusu
Nie wyobrażam sobie 6 Osób do Wc czy do porannej toalety
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękowano: 84 razy
I wszystko zostanie pokazane.
Skoro mówi się o problemach to troszkę pikanterii też powinno być
Wszak jak powiada Moja dobrze poinformowana Sąsiadka to w Sanatoriach tylko Sodoma i Gomora
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

nie przesadzaj
A mnie to Edward się podoba, "nie owija w bawełnę", co pomyśli to powie, a jego mimika twarzy w niektórych sytuacjach mówi wszystko
Bez Pana Edwarda to nudno by było, a tak zawsze można posłuchać, co ma do powiedzenia i to w różnych sytuacjach.
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 79 razy
[link]
Gdyby admin skasował link to fragment:
"Trzeci sezon "Sanatorium miłości" ogląda średnio 3,13 mln osób. Z tym reality-show o osobach powyżej 60. roku życia, które wyjeżdżają na kilka tygodni do uzdrowiska w Polanicy-Zdrój, żeby tam znaleźć miłość i przyjaźń, jest tylko jeden problem. Problem ma na imię Edward i został przez prowadzącą ochrzczony "bezwzględnym Casanovą". Tak się nazywa dziś mężczyzn, którzy nie obawiają się zahaczać swoim zachowaniem o molestowanie seksualne. Nawet jeśli znajdują się pod czujnym okiem kamer.
- Pan Edward próbował naruszył granice przynajmniej trzech kobiet z programu "Sanatorium miłości". Każda z nich jawnie okazywała swoje niezadowolenie
- Nikt z programu nie pofatygował się, żeby wyjaśnić uczestnikowi, dlaczego powinien zmodyfikować swoje zachowania. Łącznie z psychoterapeutką
- Telewizja publiczna wypełnia programem "Sanatorium miłości" misję publiczną. Zignorowała jednak edukację seksualną
......."
Powód: usunięto link; źródło: www.ofeminin.pl
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Ruda - takie są skutki ponownego obejrzenia zaległych dwóch odcinków naszego ulubionego serialuRudaAndzia pisze: 25 sty 2021 11:08![]()
Hipokryt, nadajesz od rana jak kataryniarz
![]()
![]()
Napisz więcej, jak jeszcze masz jakieś spostrzeżenia, a nie plotki
![]()
![]()
Plotki to kobiety uwielbiają![]()
, ale Ty chyba kobietą nie jesteś
![]()
![]()
![]()
Taka moja recenzja powstała po obejrzeniu naszych ulubieńców z samego rana i będąc zupełnie na trzeźwo
Hipokryt nie może być kobietą, bo dawniej nosił zwyczajne męskie imię. Było już pisane o tym TUTAJRudaAndzia pisze: 25 sty 2021 11:08 (...)
Plotki to kobiety uwielbiają![]()
, ale Ty chyba kobietą nie jesteś
![]()
![]()
![]()
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Powiadasz, że na trzeźwo z rana nadawałeś to dobry jesteś, już nawet nie chcę myśleć co by było po drinkach kilku, to dopiero bałaby zabawa
Andrzeju, nie wiem, czy w pewnym wieku uda się po kilku sesjach zmienić czyjeś przyzwyczajenia i sposób bycia i życia, moim zdaniem nie, ale czy nazwa Casanova
Z dużym zainteresowaniem będę śledzić dalsze odcinki "Sanatorium Miłości" i losy Pana Edwarda.
Pan, który napisał wspomniany przez Ciebie artykuł też pozostawia wiele do życzenia, bo pisząc użył mało eleganckiego zwrotu tyczącego się wagi Pań biorących udział w tym programie, może też powinien odbyć odpowiednie szkolenie
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

Natomiast słowa o tuszy pań są autorstwa pana Edwarda.
Przeczytaj uważnie.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Autorką tekstu jest kobietą to fakt, ale czy Edward użył takiego zwrotu
A później komentarze, artykuły i lincz, nie podoba mi się takie podejście
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

No cóż, są różne poziomy wrażliwości i desperacji.