Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Weroniko wybacz ale to ta wczesna pora tak na mnie działa i......te pozytywne fluidy, ale jestem usprawiedliwiony bo rozmowa z tak sympatycznymi ludźmi tak na mnie podziałała że nawet dodałem jedno zero na liczniku strony , jak niewiele trzeba żeby się wyluzować
Mam nadzieję że ni posądzasz mnie o jakieś kalambury liczbowe- ot tak wpadło mi do głowy, żadne szatańskie pomysły tylko pozytywne nastawienie do sympatycznych ludzi i....życia, choć czasami jest okrutne ale przez to przewrotnie -wspaniałe
Ja kawę piłam....wczoraj rano i....też nie mogę spać Co to się porobiło......A co do trzech szóstek to przypadkiem takie mam w moim numerze telefonu Szatańskie numery ...a kto to wie.....