Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest skierowanie do Argentyt Interferie w Dąbkach.
Ale nic nie wiem nfz tego sanatorium, może ktoś coś wie, aktualne informacje są bardzo pożądane
będę wdzięczny za każdą info
Tak się widocznie złożyło, że ci co byli tu nie dotarli.
Jeśli nie doczytałeś moich kilku zdań w poczekalni, to powtórzę je tu. Może się w małym stopniu przydadzą i zakupicie z żoną więcej środków na komary.
Byłam tam kiedyś. Nie narzekałam na ośrodek, choć nie wszystko było w jednym budynku. Natomiast chodzenie samym brzegiem morza było uciążliwe. Bardzo grząski drobniusieńki czarny żwirek, ciężko mi się po tym chodziło wzdłuż morza. Normalnie masz lekko zbity od wody, gładki piasek. Sama plaża czysta, zadbana. Czyli plusy i minusy. Mam nadzieję,że jak będziecie, to opiszesz, czy nadal tak jest. No i komary w drodze nad morze. Kawałeczek tylko, ale jak w Polsce zostanie choć jeden komar, to mnie znajdzie! Tam mnie cięły jakby się umówiły, by mi Dąbki obrzydzić.