Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobrze, że mi powiedziałaś .... poskromię wyobraźnię
Na powrózku będę ją trzymać .... też wiem czym to pachnie
Co poluzuje, to znowu chyci.... i trzyma dalej
Urodziny i Imieniny "" sponsora"" już przechodzą do historii... można teraz poddać się własnym zainteresowaniom nóżki wyciągnąć i przerzucić trochę karteczek....
Pozdrawiam wczasowiczów tym co jadą do domu szczęśliwej i bezpiecznej podróży...tym co jeszcze zostaną dobrej pogody i miłych spotkań Dobry Wieczór...
Wieczorek deszczowy ,ale bardzo potrzebny
Podróżniczki , szczęśliwych powrotów do domu
Nareszcie będą na pogaduchach
Pada, nie trzeba biegać z szlauchem
Odpoczywamy luziki
Imprezowo imieninowo za 2 tygodnie
Miłego wieczorku
Nutka nie dość że o mało co o zawał mnie nie przyprawiłaś to teraz jeszcze turystów poszłaś straszyć
A co do wyobrazni to masz ją oj masz
Margociu Czy Ty masz na Naszą świętokrzyską Piękność jeszcze jakiś wpływ
Przy Miłym Koledze tylko taka jakaś jakby Niewiniątkiem była
Dobry wieczór, cześć Kolego
Co do wyobraźni Nutki to masz rację, opowiadała mi o głównej ulicy w Ch, mieście na M jak mawiają niektóre z L.
A co do filiżanek to wybieram środkową... mam u siebie