Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Wiedziałem, że jak Świnoujście to Violet.
Tak to jest Fort Anioła, a szachy to jeden z eksponatów wystawy.
Dzięki za miła zabawę. Ja na dziś tyle. Dobrej nocki.
Szczerze przyznam, że jakoś nie wpadły mi w oko...Może z powodów wspomnianych powyżej
To ja na zakończenie dnia taką oto zagadkę zadam - co to i gdzie?
Wbrew pozorom nie jest to typowa fontanna....
Tak , to grzybek inhalacyjny z solanką ze źródła św. Wojciecha... To na zakończenie jeszcze odnośnik do multimediów>>>> https://www.youtube.com/watch?v=QHzgM9Gswvk
Dzięki za zabawę, spokojnej nocy życzę