Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I z kim ja gadam doktorka wiec co dolega hehe racja ,no jak idę na spacer to mój pies a raczej sunia daje wtedy i ma Powera od razu dlatego tak lubie z nią łazić bo i pies i właściciel ma radoche ,tak zastanawiałem się czy iśc na ten spacer ale jednak poszedłem ,wszystko skute lodem ,nawet potok taki mały całkiem zamarzł nic woda nie leci no i trzeba uważać by zająca nie złapać na lodzie
Koty też potrafią być wierne jak psy.Tylko muszą ufać bezgranicznie człowiekowi. Pies nie musi ufać.On po prostu jest oddany dozgonnie.Nawet jesli właściciel jest również jego oprawcą.