Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystko da się zrobić.
Jak to mowią."Wilka można złapać"na zimnym siedząc.
Tygrysa jak do męża mowi się "Ty gryś"mnie kochanie o...tutaj.
A żubra?...wiadomo....w markecie...
Ale wesołki hehe nieźle ci wyszło z tymi zwierzakami hehe plus minus 43 dni jak dowiem się gdzie do sanatorium jadę a nasza Serenada do Sopotu,reszta paki gdzieś się szykuje ?
Pawła musimy gdzieś w fajne miejsce wyslać.Może do Rynu?
Kasia wiadomo.Siedzi na walizkach jesli je spakuje .Musi trochę wydobrzeć i mieć siły do tego.
U Entropii jeszcze daleki numer z tego co pamiętam. (Jesli nic nie namieszałam. )
Taa... NFZ jeszcze daleki... Ale namawiana jestem przez koleżankę do sanatorium gdzieś niedaleko po przekroczeniu granicy na Białorusi... Oczywiście prywatnie... Była w ubiegłym roku i bardzo sobie chwaliła zresztą co było widać i po samopoczuciu... Koszt 2tyg 2500 na nasze... Tyle że m.in dziwne zabiegi więc się waham no i rosyjskiego nie znam
Kasiulek musi spakować razem do walizki choroby... W drodze powrotnej zostawić i wrócić z mniejszym balastem
Ooo...dobrze Entropio mówisz. ..Kasia po drodze musi je gdzieś wyrzucić w jakiś głęboki rów.
Na Ukrainie w Truskawcu jest ponoc fajnie.Ceny bardzo konkurencyjne .super baza zabiegowa i warunki też ekstra.Trzeba tylko dotrzeć na takie punkty zbiorcze w Polsce a potem autokarem wiozą na miejsce.Załatwia się to przez biura podróży. O język Entropio ne bój się. Jest gość -to jest i wspólny jezyk.Tam dobrze gadają po angielsku a i polski na pewno super rozumieją.