Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
entropia pisze: 20 mar 2018 08:55
Oho... póki do Augustowa dotrzesz to mnie będziesz miał po drodze
Uuu....fakt! Uważaj tam bo co mąż powie!
Woytku...Będziesz miec po drodze 2 koleżanki. W sumie ja też. Razem 3 z Anią włącznie.Musimy mężom tego dnia dać wychodne.A Woytek kilka dni wczesniej wyjechać. ..O wiosno ruszaj do boju!
entropia pisze: 20 mar 2018 09:14
Mnie już od wczorajszego wieczora Twoja wizyta dusi
Oczywiście, że będzie dobrze
Opowiadaj sen
Nie miałam mieszkania i z moją zmarłą mamą wynajmowałyśmy pokoiki w centrum miasta w różnych miejscach.Były one bardzo czarne i ciasne.W końcu wynajęłysmy wielki pokój (W sali kina"Pokój" ) hi hi ale był wielki.przeszklony i duuuużo swiatła słonecznego. Zaczęłam zabierać swoje rzeczy z tych czarnych pomieszczeń. Tam znalazłam duuużo pięknych kwiatów .Byłam zaskoczona że nie zwiędły tam wszystkie. Tylko część. Także moja interpretacja że coś tam będzie ale nie groźne. Oby nie zapeszyć.
entropia pisze: 20 mar 2018 08:55
Oho... póki do Augustowa dotrzesz to mnie będziesz miał po drodze
Uuu....fakt! Uważaj tam bo co mąż powie!
Woytku...Będziesz miec po drodze 2 koleżanki. W sumie ja też. Razem 3 z Anią włącznie.Musimy mężom tego dnia dać wychodne.A Woytek kilka dni wczesniej wyjechać. ..O wiosno ruszaj do boju!
Trzeba tylko ustalić kolejność odwiedzin i czas ich trwania i mężów gdzieś się poupycha
O ile Woytkowi wiosny już się nie odechciało
entropia pisze: 20 mar 2018 10:17
Tak samo i według mej interpretacji... Dobry sen...
Też tak myslę.W końcu trochę swiatła i radości. Chyba że swiatło to wiedza a radość to w Leśniku w Sopocie nie będzie tak tragicznie jak piszą.Zaczęłam nawet nowy temat w Opiniach.Jak na razie żadna żywa istota mi nie napisała.Może już nikogo stamtąd już nie ma? Jak w Olecku..hi hi..
W Olecku nie dość że się przepadało to i duch za kark gilgotał...
Jej... ja mam nadzieję że ten Leśnik wcale aż tak nędzny nie będzie... Chociażby nawet ze względu na to że mam jak dotąd wszystko po Tobie
Jakby co to będziemy Wam inną strategię układać albo plan ewakuacji
To może jak będzie kolega w drodze powrotnej? Taki mały kompromisik Entropio z mojej strony....
Zaskakujący ten los jest.Zobacz Ile razy drogi nasze są te same.
W Kolobrzegu w Doris też chyba byłaś kiedyś z tego co pamiętam. O pływaniu w solance z Morza martwego rozmawiałysmy.