Zaraz sprawdzę gdzie ten Aleksandrówwoytek pisze: 05 kwie 2022 19:31 W NFZ 4780 a ZUS zrobił mi niespodziankę i wysyła do Aleksandrowa Kujawskiego
U mnie z Nfz-tu na dziś jest 3900 z kawałkiem.Po tygodniu spadło o 30 pozycji....tylko...
Zaraz sprawdzę gdzie ten Aleksandrówwoytek pisze: 05 kwie 2022 19:31 W NFZ 4780 a ZUS zrobił mi niespodziankę i wysyła do Aleksandrowa Kujawskiego
Oki Dani....Będzie Balbina i jak na razie chętny Woytek...Tylko..czy Go Aleksandrów nie pochłonie???dani888 pisze: 05 kwie 2022 19:44Duśka a zgłosił się jeszcze ktoś ? Pogadam jeszcze z naszą ziomalką i może spotkamy się na tym piwkuDuszyczka pisze: 05 kwie 2022 17:01 Hejka!
Tak sobie pomyślałam o forumowym spotkaniu podlasiaków.Przyjeżdża taka jedna forumowiczka z Warmii i szykujemy wypad po 27-mym kwietnia na piwko gdzieś przy ratuszu.Chętnych proszę o zgłaszanie się.
Szczegóły po ustaleniu zainteresowanych.i kawałek pizzy do podziału.
![]()
. Daj znać tylko kiedy to ma być , ok ?
![]()
![]()
Woytku...jakby coś nie tego w tym Aleksandrowie to masz rzut beretem do Ciechocinka.woytek pisze: 05 kwie 2022 19:31 W NFZ 4780 a ZUS zrobił mi niespodziankę i wysyła do Aleksandrowa Kujawskiego

Dla mnie najbardziej by pasowała sobota 30.04 ,jak na razie,jeżeli nic się nie porobi .W tygodniu ,odpada.......tym bardziej,kto w tygodniu je pizzeDuszyczka pisze: 05 kwie 2022 17:01 Hejka!
Tak sobie pomyślałam o forumowym spotkaniu podlasiaków.Przyjeżdża taka jedna forumowiczka z Warmii i szykujemy wypad po 27-mym kwietnia na piwko gdzieś przy ratuszu.Chętnych proszę o zgłaszanie się.
Szczegóły po ustaleniu zainteresowanych.i kawałek pizzy do podziału.
![]()