ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: forumowicz »

Uf , ale męcząca ta kolejka ;) :lol: :lol: :lol: piąteczek zamykam z 57 z przodu ...teraz weekendowy odpoczynek od przeglądarki a od poniedziałku dalsze "śledzenie" :mrgreen:
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Witam w słoneczny piątek!
Dorzucę swój numerek kolejkowy:ponad 14 000... Wniosek po weryfikacji, w kolejce - 24 miesiące. Pofatygowałam się na Jankego i nadal jestem w punkcie wyjścia,czyli nikt i nic nie wie. Tajemnicą jest zarówno miejscowość uzdrowiskowa, jak i termin. :evil: Na tablicy ogłoszeń widnieje informacja, iż o tzw. zwroty można ubiegać się po 22 miesiącach oczekiwania w kolejce. :lol: Czekamy dalej!
Pozdrawiam
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam wszystkich cieplutko i wiosennie :P :P :P mam pytanko do tych oczekujących ,którzy już otrzymali przydział do sanatorium :P otóż przy którym numerku można się spodziewać przydziału ze Śląskiego NFZ???? mój mąż ma nr,2,521 a ja 4.885. Nie mam pojęcia na kiedy planować urlop ;) Pozdrawiam. Barbara :P
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

ŚLĄSKI - NFZ kolejka- setka na liczniku forumowym...

Post autor: jacky6 »

barba pisze:Witam wszystkich cieplutko i wiosennie :P :P :P mam pytanko do tych oczekujących ,którzy już otrzymali przydział do sanatorium :P otóż przy którym numerku można się spodziewać przydziału ze Śląskiego NFZ???? mój mąż ma nr,2,521 a ja 4.885. Nie mam pojęcia na kiedy planować urlop ;) Pozdrawiam. Barbara :P

powinien być wcześniej zaprojektowany - a co ? - w zakładzie pracy zaspali ?

:mrgreen: :ugeek:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie zaspali,tylko nie składaliśmy wniosków razem :lol: :P Wprawdzie mieliśmy taki zamiar,ale nie wyszło :P
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Witaj barba :) szwagier teraz dostał skierowanie na maj, nr 2200 / 27.5 miesięcy od złożenia wniosku do Śląski NFZ/.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :P to znaczy ,że już tuż,tuż :P mąż czeka już 27 miesięcy. Dzięki za wiadomość ;) ;) pozdrawiam :P
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

W takim razie wyjdzie troszkę więcej niż 27,5... do terminu wyjazdu oczywiście :) pozdrawiam :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

U mnie dziś pojawiło się 64.... idzie ku dobremu :lol: :lol: ale smuga odbiegła ode mnie i to sporo.Nie tak dawno "szłyśmy" sąsiednimi uliczkami.Tymczasem Ona po Ryneczku a ja daleko w bocznej ulicy :( :lol: :lol:
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Stokrotko widzę , ze Ty też śląski :)U mnie jakoś numerek poszedł w górę , ale 17 .... na przodzie :D
ODPOWIEDZ