Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
No gdzież wszędzie Ewaszku ja tylko po górkach latam.... niziny,wyżyny są mi obce
ale to nic,na starość jak kolanka całkiem wysiądą, to się przerzucę na te wygodniejsze tereny
Jeszcze dobrze nie ochłonęłam po jednym wyjeżdzie,a Ty mi się pytasz o następny
Jak dobrze pójdzie, to w górki ..... jeszcze dam radę ....chyba
W ub.roku tak mnie Dolny Śląsk rozochocił,że na ma to tamto,żeby tam nie wrócić
Ostatnio zmieniony 21 paź 2020 20:04 przez Nutka, łącznie zmieniany 1 raz.