ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 72 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

To się powinnaś cieszyć, przynajmniej śpisz jak niemowlę ;) :lol:
Cieszę się, pewnie, że się cieszę i to bardzo, bo wiem co to bezsenne noce. :| . Dlatego wybaczcie, że tak się z tej radości tym chwalę :oops:
Hexa, to się nałazi po tych lasach, zielska czy grzybów nazbiera ( a widomo co to :?: :o )
Coś w tym jest, ale zapewniam, że samo łażenie, a nawet bliskość natury owocuje dobrym snem. Zbadane osobiście i potwierdzone naukowo. :P
może jakby zbierała trufle, to więcej czasu na wszystko by miała :P ...
Że niby lepiej bym zarobiła przy mniejszym wkładzie czasowym? :?
Mogło by tak być... Ale chyba ze mnie nie jest aż taka świnia? :? ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

To już historia, że tylko świnki na trufle się bierze :P . Już od wielu lat pieski się szkoli i w przeciwieństwie do świnek nie zjadają ich :) , a przecież masz spacerownika leśnego :lol: .... tylko szkolić i sałatę zbierać ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mój pies to żywioł nie do okiełznana. Owszem robi w lesie przekopy, ale za mięsną przekąską. To niezależna suka. ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzę, że sabat się udał ;) :lol: .
Cześć :) , zawsze możesz z jedną spacerować.... po mięsną przekąskę :lol: , a z drugą po sałatę ;) . Przecież będziesz już dysponować czasem i możesz połączyć przyjemne z pożytecznym :) .
I na dzień dobry... https://youtu.be/nZXRV4MezEw?feature=shared
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, udał się i to bardzo. :twisted: Pogoda była chwilami dżdżysta, ale tylko chwilami i było bardzo ciepło, albo mnie tak coś rozpaliło? :? ;) :lol: Tylko coś czuję, że bieganie w samych ;) t- shirtach było mocno nierozsądne. Tylko kto w takich chwilach myśli rozsądnie? Romantyczna wówczas zamyka rozważną na klucz i .... :lol: :lol: :lol:

A co do truflowego biznesu, to zrobiłam szybkie rozeznanie i powiem Ci, arcyciekawy temacik, niosący nawet ekologiczne korzyści. :o Tylko na profity to jednak by trzeba było trochę poczekać, o inwestycjach środków finansowych i czasowych już nie wspomnę. Chyba, że na ten czas weźmiesz mnie na utrzymanie, to może się zastanowię nad zmianą profesji. ;) :oops: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na pewien czas pewnie by mnie było stać..... wszystko zależy od Twoich potrzeb ;) :lol: i czekanie na profity :) .
Grzyby jak i bakterie, a także wirusy są jak najbardziej ekologiczne..... bakterie pewnie były pierwsze i robiły za życie, kolejne to wirusy modyfikując to życie, a grzybki żeby to życie mogło żyć :lol: , to ekologia całą gębą . Przecież planeta np. Ziemia jest swoistym takim perpetuum mobile.... jak się nie sypie piasku w tryby , to się jedzie :P .
No to co z tymi grzybkami ? ;) .

"Tylko coś czuję, że bieganie w samych ;) t- shirtach było mocno nierozsądne".
Ja też tak sądzę, że w samej koszulce to mało rozsądne :roll: .... choć z drugiej strony, to z przyjemnością bym popatrzył ;).
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzę, że niezły ryzykant z Ciebie. :o :shock: Tak obcą babę bez żadnych gwarancji pod swój dach z marszu przygarniać to jest odwaga, a może brawura? ;) :lol: Ale nie martw się, raczej hodowcą trufli nie zostanę. :lol: :lol:
choć z drugiej strony, to z przyjemnością bym popatrzył ;).
Nie wiem czy widoki byłyby satysfakcjonujące. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jest takie powiedzenie czy przysłowie "jak nie ryzykujesz, to szampana nie pijesz" :) , a poza tym co miałem stracić , to już straciłem ;) .... możemy przecież razem pohodować, będzie więcej :P .
Czy byłby satysfakcjonujący ? to zapewniam Cię, że będę obiektywny ;) .... i docenię wady i zalety :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To mi się podoba, odwaga by podjąć ryzyko oraz obiektywizm. Jedno i drugie nie koniecznie ulatwiają życie.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To też takie mam życie.... skorpionie ;) :lol: .
Kleinehexe pisze: 28 paź 2023 13:51 Widzę, że niezły ryzykant z Ciebie. :o :shock:
Taaa, na ruletkę nie chodzę, w karty nie gram, raz na miesiąc puszczę totka na jeden zakład i to bez plusa :P ..... ryzykuję , że milion trafię ;) :lol: .
ODPOWIEDZ