ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Rozumiem. A czy po przeprowadzeniu naukowych eksperymentów nie chowa się ciała? :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

To już biorą na swoje barki... ciekawe ile wtedy ZUS będzie płacił zasiłku ;) :lol: , i ile mnie ominie :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To chyba nie Ciebie ominie, a raczej spadkobierców :? , bo będziesz w miejscu, gdzie takie przyziemne sprawy nie mają już znaczenia. 8-)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze się zastanawiam czy będę nawiedzał :P :lol: .... od paru bolą mnie odciski :evil: .
Spadkobiercy ?..... czworonożni :) , przynajmniej mają trzeźwy umysł ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gdy znajdziesz się po drugiej stronie, przejdzie Cię ochota nawiedzania. :D

Jeszcze parę stron książki o tytule nomen omen "Smętarz dla zwierzaków", i trzeba oczy zamknąć, ale jeszcze nie na wieki. ;) :lol:
Dzięki za interesujące pogawędki i życzę dobrej nocy. :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki :D , ale może teraz pogodnego i miłego poranka, a także całego dnia i tygodnia :lol: , przecież weekend tuż tuż.... ale ten tydzień szybko mija :o ;) .
Na pewno nie czytałem, nie jestem też pewien czy oglądałem, ale będę miał możliwość skonfrontowania. Będzie nadawany w tv w godzinach bardzo późno nocnych i muszę sprawdzić co na to moja nagrywarka powie :roll: , bo książka nie wchodzi w rachubę.... mam już zaplanowane zajęcia na długie jesienno-zimowe wieczory :P .
Któż to wie, co jest po drugiej stronie :roll: . Tak czy tak na pewno spróbuję.... jakbym sobie mógł odmówić takiej przyjemności ;) :lol: . Jest tak wiele teorii, że co jedna to lepsza ;) . Na pewno nie przeróżnej maści wiary :evil: ..... ciemny naród to kupi, jak mawiał jeden "drewniak" (nie mylić z chodakiem, bo to bardzo przydatna i potrzebna rzecz) i pewno nadal jest przeświadczony, że kupuje :lol: .
A teraz do obowiązkowych obowiązków trzeba będzie przystąpić .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie ma kiedy pisać, bo zapi.... tak szybko, że nie nadążam tych taczek ładować. :lol: :lol: Organizm mi dziś naprodukował jakiejś dopominy czy coś :shock: i nie mam pojęcia na wskutek czego taka reakcja. :? :D Nawet kawowej drzemki dziś nie było, bo nie czuję zmęczenia. Idę spać z rozsądku, tylko czy zasnę? :?

A co do tego co jest po drugiej stronie, to ponoć tam jest bardzo przyjemnie. :D To info z pierwszej ręki od osoby, która miała epizod wylogowania się na moment z tej rzeczywistości. Nie ona jedna to potwierdza, więc skłaniam się ku tej teorii. :mrgreen:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie zapomnij napompować koło (jedno).... bo na flaku daleko nie zajedziesz ;) :lol: .
Za dużo wolnego miałaś, to się organizm rozstroił :roll: ..... tylko czy jest sens stroić go na dwa dni ? ;) :lol: . Dlatego niektórzy dobrze mówią, że nam więcej wolnego trzeba..... oczywiście za te same pieniążki :) .
A kogoś tam spotkała ? czy tylko w tunelu była ? Śmiem twierdzić, że tam i Stalin z Hitlerem są, bo tylko tu na tym łez padole to jesteśmy grzesznikami :roll: ..... a tam już tylko aniołkami ;) . Tak czy tak, to za jakiś czas przekonamy się osobiście... tylko czy się poznamy ? oto jest pytanie :roll: .
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Cześć :)

Wy, to najpierw spotkajcie się za życia, a nie jakieś pośmiertne randki ..... :roll: :lol:
Nie gadała Wam babcia, że po śmierci d.pa nie rządzi :?: To i Wy sobie tak porządzicie :lol:
Anioły :?: :o :lol: :lol:
Co Wy będziecie robić na tych łąkach umajonych :?: Modlić się tylko :?:
Zanudzicie się .... to nie funkcja i miejsce dla Was :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Słoneczko :) , a babcia skąd to wie ? :roll: .
Pożyjemy zobaczymy co tam, czy kto tam będzie rządzić :P . Lepiej się za życia umawiać, aby później nie zabłądzić :lol: .... na umajonych łąkach ;) .
Ja już wiem jak się będę modlić.... i do kogo ;) :) , a teraz do rzeczywistości :P .
ODPOWIEDZ