WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
grazia56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2018 15:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: grazia56 »

Witam wszystkich. Dzisiaj mam numer 3682 schorzenie reumatologiczne. Jak myślicie ile jeszcze będę czekać . Wniosek składałam 03.08.2018 r. Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
Efa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2018 12:36
Staż sanatoryjny: 5

WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: Efa »

Halo, dzień dobry ;) Mam pytanie : Mam numer w kolejce niecałe 14000. Wniosek składałam w październiku 2018 r ( czas oczekiwania okolo 23 mc ) Czy faktycznie te 23 miesiące są takie bite i nic wcześniej się nie da ?
A drugie pytanie to: Czy wielkopolski NFZ wysyła do Ustronia ? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź. :kwiat: :D :serce:
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sapphira »

Witaj Efa, czekam od lipca 2018 ( profil reumatologia) z szacowanym okresem oczekiwania ok.23 miesiące. Aktualny nr 3056 i niby „załapać” się mam na wyjazd z końcem maja.Kolejka bardzo przyspieszyła i teraz na wyjazd czekamy 21 miesięcy. Rozmawiałam z miłym pracownikiem NFZ i takie otrzymałam info. Myślę, że masz szansę wyjechać w sierpniu ale niezbadane są decyzje NFZ. Pozdrawiam.☔️☔️☔️
JankaR
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 16:35

Post autor: JankaR »

Efa pisze: 21 lut 2020 14:36 Halo, dzień dobry ;) Mam pytanie : Mam numer w kolejce niecałe 14000. Wniosek składałam w październiku 2018 r ( czas oczekiwania okolo 23 mc ) Czy faktycznie te 23 miesiące są takie bite i nic wcześniej się nie da ?
A drugie pytanie to: Czy wielkopolski NFZ wysyła do Ustronia ? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź. :kwiat: :D :serce:
Witam.
Tak NFZ Wlkp wysyła do Ustronia, ja byłam w Kosie w. 2016 roku.
Pozdrawiam 😀
Awatar użytkownika
Efa
Kuracjusz
Kuracjusz

sapphira pisze: 21 lut 2020 15:43 Witaj Efa, czekam od lipca 2018 ( profil reumatologia) z szacowanym okresem oczekiwania ok.23 miesiące. Aktualny nr 3056 i niby „załapać” się mam na wyjazd z końcem maja.Kolejka bardzo przyspieszyła i teraz na wyjazd czekamy 21 miesięcy. Rozmawiałam z miłym pracownikiem NFZ i takie otrzymałam info. Myślę, że masz szansę wyjechać w sierpniu ale niezbadane są decyzje NFZ. Pozdrawiam.☔️☔️☔️
OOOO, super dziękuje za odpowiedź. Byłam w Ustroniu w 2018 r latem. Super wspominam, miejscowość ok a i ośrodek był ok :) :serce:
Awatar użytkownika
Efa
Kuracjusz
Kuracjusz

JankaR pisze: 21 lut 2020 16:16
Efa pisze: 21 lut 2020 14:36 Halo, dzień dobry ;) Mam pytanie : Mam numer w kolejce niecałe 14000. Wniosek składałam w październiku 2018 r ( czas oczekiwania okolo 23 mc ) Czy faktycznie te 23 miesiące są takie bite i nic wcześniej się nie da ?
Witam.
Tak NFZ Wlkp wysyła do Ustronia, ja byłam w Kosie w. 2016 roku.
Pozdrawiam 😀
OOOO, super dziękuje za odpowiedź. Byłam w Ustroniu w 2018 r latem. Super wspominam, miejscowość ok a i ośrodek był ok :)
bea8
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2014 21:05
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: bea8 »

Witam, czy ktoś moze wie na jaki miesiąc teraz przydzielaja, pozdrawiam
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sapphira »

Witaj bea8, dzwoniłam do NFZ 21 lutego i otrzymałam info, że wysyłane są skierowania na kwiecień ... wkrótce przekonam się jak jest bo oczekuję na wyjazd z nr 2381... Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dorka55
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2017 21:17

Post autor: dorka55 »

luty kończę nr 7900 reumatologia :)
graza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2011 19:37
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: graza »

Witam oczekujące kuracjuszki !
Ja koncze miesiąc z nr 4013.Ta końcówka jest stresująca.Pozdrawiam Dorka55 i Sapphira :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ