Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór Paniom ,cześć Alek-rozumiem że jako solenizant zajmiesz się alkoholem a ja mam luz.
Przepraszam za spóżnienie ale właśnie wróciłem do domu
jawa 53 pisze:Dobry wieczór Paniom ,cześć Alek-rozumiem że jako solenizant zajmiesz się alkoholem a ja mam luz.
Przepraszam za spóżnienie ale właśnie wróciłem do domu
Witaj Jawa ja już poprosiłam ciebie do białego walca zatańczysz ze mną ale uważaj ja dziś z lekka kontuzjowana
Ewcia byłam na rowerku, deszcz u mnie po południu nie padał. Za chwilkę idę na małe grillowanie
Ale chciałam wejść, poczytać i przywitać się wieczorową porą
Witaj Jawa, jak dobrze, że wróciłeś pewnie deszcz i burza zatrzymały
U mnie była niesamowita burza z ulewą a raczej z oberwaniem chmury a teraz znowu słonko
agunia3 pisze:Ewcia byłam na rowerku, deszcz u mnie po południu nie padał. Za chwilkę idę na małe grillowanie
Ale chciałam wejść, poczytać i przywitać się wieczorową porą
Agunia cieszymy sie jak do nas wpadasz..jesteś mile widziana jak wszyscy zresztą...zapraszamy