Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
barba pisze:Witam ja mam nr,4366 i to troszkę dziwi,bo dwa dni temu miałam 4,346, więc zamiast spadać to numerki wzrastają???????co się dzieje???
względem notowań ( nie giełdowych ) od czwartkowego poranka przybyło mi 18 numerów...
...
ale spoko, przyjdzie Pan Mietek spod numeru 4a ( ten bez matury ) i naprawi kręciołka...
...
a maszynka wypluje dobre skierowania ...
Qrde być może dlatego, że pierwszy raz z NFZ a po 2., że jak mnie odrzucili to Mu liczą podwójnie
Innego wytłumaczenia nie ma chyba
Jacky6 - zdarzało się, że i Jemu numerki rosły miast spadać
Dobre Ewciu!!! Z pewnością liczą te numerki za Ciebie i za Małża i tak do przodu wyrywa...
To pewnie z Nim nie pojadę, bo u mnie 113 tyś. ze sporym hakiem...
Barbra, zerkam do przeglądarki kolejkowej i przecieram oczy ze zdumienia! Od wczoraj numer podjechał w górę o ponad 50! Domownicy pieją ze śmiechu i uprawiają czarnowidztwo,a mnie szczęka opada... Dobra metoda na zwyżkę ciśnienia. Specyfika naszego Funduszu, czy chochliki mieszają?
nusia pisze:Barbra, zerkam do przeglądarki kolejkowej i przecieram oczy ze zdumienia! Od wczoraj numer podjechał w górę o ponad 50! Specyfika naszego Funduszu, czy chochliki mieszają?
a ja myślałem, że jestem taki Samotny Biały Żagiel