Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Niech piękny dzień zapuka do Waszych drzwi i przyniesie Wam radość i szczęście .
Miłego dnia dla tych co leniuchują ...pracują i łazikują po górach oraz tych co mają piasek pod stopami .
Pozdrowionka
A ja pozdrawiam wszystkich tu zaglądających ,bez względu na to z jakiego regionu kraju pochodzą ...
Cholercia jeszcze trochę i nie będę miała gdzie pisać
Blondi pisze:A ja pozdrawiam wszystkich tu zaglądających ,bez względu na to z jakiego regionu kraju pochodzą ...
Cholercia jeszcze trochę i nie będę miała gdzie pisać
Blondi spoko w Hanysowie zawsze możesz ja będę tu też zaglądał a żeby ci nie było smutno to dla ciebie słodkie buziaki oraz https://www.youtube.com/watch?v=XpgzqK4E3Mo miłego dnia
Wcale mi się to nie podoba ,takie traktowanie ludzi ze względu na to w jakim rejonie mieszkają ...ja nie hanys i nie kaszub...czyli kto?....ktoś gorszy?...sory to się w głowie nie mieści.Mam nadzieje ,że to przez te upały....Szanuję wszystkich ze względu na ich wnętrze ,a nie to gdzie mieszkają.
Blondi pisze:Wcale mi się to nie podoba ,takie traktowanie ludzi ze względu na to w jakim rejonie mieszkają ...ja nie hanys i nie kaszub...czyli kto?....ktoś gorszy?...sory to się w głowie nie mieści.Mam nadzieje ,że to przez te upały....Szanuję wszystkich ze względu na ich wnętrze ,a nie to gdzie mieszkają.
Blondi nie jesteś ,,cieniasem "
Popieram w maksymalnej ilości %
Blondi pisze:Wcale mi się to nie podoba ,takie traktowanie ludzi ze względu na to w jakim rejonie mieszkają ...ja nie hanys i nie kaszub...czyli kto?....ktoś gorszy?...sory to się w głowie nie mieści.Mam nadzieje ,że to przez te upały....Szanuję wszystkich ze względu na ich wnętrze ,a nie to gdzie mieszkają.