ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

To mamy swoich zaufanych :) .... dawno, dawno temu ugniatałem i się swoją miało. Teraz już można poszatkowaną kupić i samemu się zabawić i po swojemu przyprawić :) . Może kiedyś spróbuje, tylko nie wiem gdzie mam taką większą kamionkę :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Też się może zabawię kiedyś w kiszenie, jeśli wyhoduję własną kapustę i znajdę jeszcze na to wszystko czas :kwiat: i beczkę. :lol:
Miłej niedzieli życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki i nawzajem :) ....
Co ci amerykanie mają, że na bosaka chodzą ? :roll: Jak jeszcze w domu, to niech będzie, ale po cmentarzach ? :o
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie mam bladego pojęcia o czym piszesz, o co chodzi z tymi Amerykanami? :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A potem cała pościel brudna z ziemi.... jedna z wcześniejszych scen z filmu, jak zmarły chłopak zaprowadził go na "smętarz" :P .
To jeszcze nie przeczytałaś ?... ja już oglądnąłem :lol: i powiem, że niektóre kawałki tak jakbym już widział. Może kiedyś oglądałem, ale albo nie do końca albo było to dość dawno.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To trzebabyło pisać "po smętarzu dla zwierzaków". Teraz kumam. :D To była jedna z początkowych opisanych sytuacji, potem było już coraz gorzej, więc chodzenie na boso i brudna pościel, to pikuś, nie utkwiło aż takw pamięci.
A sam mi wczoraj kazałeś na boso latać po dworze vel polu? :lol:
Lecę na spacer, w butach :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo przecież lubisz naturę :) , a i nie zapomnij ode mnie jej podeptać..... może być i boso :lol: .
To już następną czytasz ? Film się szybciej ogląda, to i więcej w pamięci zostaje.... i nie trzeba sobie wyobrażać :roll: .
PS. ja nic nie nakazuję :oops: :P .... są lepsze sposoby ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobra, już dobra, źle się wyraziłam, sugerowałeś tylko. :oops: :D

Zawsze coś czytam. :D Czasem tylko bardzo długo mi się schodzi, bo z braku czasu, czytam kilka stron rano przy glutach :lol: i wieczorem przed snem, tyle ile organizm pozwoli, za nim oczy się skleją.🥱
Obecnie na tapecie ;) "A Ziemia płonie". Leonardo da Vinci to był rzeczywiście człowiek z przyszłości, kompletnie wyprzedzający swoją epokę. Był też dowodem na to, że wegetarianizm nie pozbawia człowieka zdolności intelektualnych, poznawczych, nie ujmuje IQ, a takie głosy w Internetach się pojawiają w publikacjach ludzi, którzy przy okazji straszą, że mają zakazać jedzenia mięsa. :roll:

A gdzie obejrzałeś film?
I co sądzisz o tej dość makabrycznej, ale typowej dla S. Kinga, opowieści? :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na "Paramount Network" . Oglądałem bardziej mrożące, ale wszystko zależy od reżysera który ma swoje spojrzenie, a także czasu w którym został nakręcony. Ten gatunek nie za bardzo mi leży, dlatego opieram się na wcześniejszych filmach które oglądałem, nie tylko Kinga.
O Leonardzie można się wypowiadać tylko w superlatywach :) . W latach 70-tych w tv wyświetlany był serial o jego życiu, wynalazkach i badaniach medycznych.
A co do tzw. szeroko rozumianej diety ..... antylopy żywią się roślinnością, a biegają jak wyścigówki i w dodatku nie trenują jak sapiens :lol: .
Wielu ludzi urodzonych w międzywojniu, gdzie niejednokrotnie głodowali, jedli mało kaloryczne pożywienie, żyje do tej pory w dobrej kondycji umysłowej i fizycznej. Przykładem mogą być np. powstańcy, gdzie mogliśmy ich poznać podczas wywiadów i spotkań.
Nadmiar jedzenia nas rozleniwia, a w dodatku to tzw. jedzenie z hipermarketów jest po porostu chore :evil: .... coraz więcej ludzi ma alergie, a co jeszcze to przed nami :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

We wszystkim masz rację, mnie nie musisz przekonywać. :D
ODPOWIEDZ