Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kurze ścieram z telewizora od rana aby widoczność niczym niezakłócona była
Lecę na pysk, nic już dziś nie robię będę leżeć, pachnieć, pić whisky i palić świece
Ooo...jest zguba nr 2 Oj podziel się z nami tą whisky.
Myślałam że mąż post przeczytał i Cię zniewolił Już ekipę zaczynam zbierać na odbicie więżnia.Paweł zaraz z okupem -browarkiem przyleci tak ku zmyłce.Andy klatę wystawi w obronie Twojej cnoty.A ja będę mediatorem....Ekipa wypasina....Jakby co to ja ta żabcia...
Dusiu, ukochana ma
Dawajcie... gorąco zapraszam Paweł niech tego browca weźmie, ale uchowaj świecie oby Andy mej cnoty nie bronił bo ja lubię ją skalać a Tobie mediatorku i drugą butlę otworzę. Ile potrzebujecie czasu...
Wiesz że ja jakieś 30 minut.Andy i Ciacho trochę więcej. Ale zwinni chłopcy radę dadzą.Pomysły też niczego sobie.Paweł musi chodzić to turbo swoje włączy.Andy może lotnisko jakieś namierzy?Ja tylko szybko swoje SPA(nie)zakończę i jestem chybcikiem.
P.s.Entropko...a co palisz?
Z tą cnotą to pomyślimy jeszcze.Mediacje może ukierunkujemy w drugą stronę w takim razie? Andy dostanie mundur policyjny i podkręci nieco atmosferkę.Oby mąż się nie skusił tylko...