Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ten płynny nazwiska nie posiada,to co miał pamiętać
No niezłe łobuzy z tych wiatrów Ten drugi był gorszy,bo zbałamucił ten pierwszy
A pózniej to oba po jednych "piniądzach" ....polecieli kontynuować swoje psoty i igraszki
margot pisze: 17 paź 2018 20:58
będzie czytanie na dwa głosy ...wszystkie wyrazy z ,,sz" i ,,cz" to moja działka
Margot............ To masz do poczytania
"Z czarującym uśmieszkiem niczym szlachcic odziany,
gest szarmancki, lecz nikczemne nasz koteczek ma plany.
Czar słów, czujność magicznie zmienia w zaufanie,
tak też wpada mysz w sieci przez kota utkane.
Na wytworną ucztę wszakże zaproszona,
gdzie niestety za przysmak, ma posłużyć ona."
Małgorzata Karolewska
Nutko........... to ja zamawiam te hiciorskie butki.......... może być byle jaki kolor....... liczy się ich szyk
Dobry wieczór Gadułki....... połaziłam, poćwiczyłam, kawkę w Zielonym Domku wypiłam........ czas wkleić relację i do spanka
nie ma sprawy Bożenko,akurat jedna para mi zbywała
Bożenko Miła....czy Ty masz czas po tych wędrówkach iść jeszcze na jakieś hulanie
Bo to nieładnie tylko spacerować .....potańczyć też trzeba...to są wymogi sanatoryjne wręcz