Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
IwonkaG pisze: 21 lip 2023 04:46
Minęły trzy miesiące od złożenia i ani wody ani słychu
Witam,napisałam do NFZ łódzkiego maila z zapytaniem kiedy dostanę odpowiedz ,złożyłam początek maja.Odpowiedzieli,że mają obecnie 3 miesiące na ocenę i zawiadomienie.Także czekamy.
bozenka999 pisze: 27 lip 2023 20:51
Witam,a to ciekawa odpowiedz ,że czas mają 3m,a wszędzie piszą,że 30 dni.
Taką pisemną odpowiedz otrzymałam.Sprawdzam na IKP skierowanie czeka na ocenę balneologa .8 sierpnia mija mi 3 miesiące ,także czekam cierpliwie.A tak poza tym ,to jaki jest obecnie czas oczekiwania u nas na przydział sanatorium? Pozdrawiam łódzką kolejkę