ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Chyba nie sądzisz, że ja bym skrzywdziła niewinne zwierzę. :o :shock: To ja tu badania, niczym oceanograf na waleniach, prowadzę na myszach. Już zaobserwowałam, że trzy te same wracają (po ogonach, walenie po płetwach się rozpoznaje), dokarmiam je i poję, gdy siedzą w "więzieniu" zanim zostaną zwrócone naturze, a ty rzucasz takie kalumnie! Foch! :evil: ;)
Jednak coś zaszkodziło :P .
Było minęło, mnie ma co do tego wracać. Dziś może będą sny ciekawsze.
Dobrej nocy! :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nie wątpię żebyś nie skrzywdziła..... ciekawe jakie to badania ? ;) :lol: . Najwyraźniej być muszą przyjemne, jak tak często wracają :P :lol: . A fochuj fochuj, odstresujesz się i nocki będą ciekawsze, a może i przyjemniejsze ;) :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Foch metodą na stres :?: Hmm, ciekawe podejście, trzeba przemyśleć tę opcję. ;) :lol:

Źle się trochę może wyraziłam pisząc "badania". Chodziło mi o to, że postawiłam hipotezę, iż ciągle łapią się te same myszy, a następnie zaczęłam poprzez obserwację zdobywać dowody na potwierdzenie słuszności tejże tezy. Ale w sumie obserwacja jest metodą badawczą, więc jednak moje stwierdzenie o prowadzeniu badań nie jest mylne. :?
Dobra, trzeba iść spać, bo po tym długim dniu, zaczynam już bredzić. :lol: :lol:
Dobrej nocy :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie przejmuj się :roll: ...... kosmici są wśród nas i też przeprowadzają badania, obserwacje też :lol: .
Dzięki i witaj o poranku :kwiat: :) .
Każda metoda odstresowania jest dobra, która prowadzi do celu..... a wiem coś o tym. Długotrwały i ten zły stres (bo stres może być dobry lub zły, a także mieszany, ale to w następnym "wykładzie" dla wiernych czytaczy :lol: ), to jak choroba, która nas zabijać w szerokim tego słowa znaczeniu. Więc odstresowuj się jak najczęściej. Sama preferujesz przebywanie z naturą, a to jest jeden ze skuteczniejszych sposobów :) . Farmakologię zostawiam dla niekompatybilnych :P .
Miłego i bezstresowego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wieczorową porą. :D
Wsztstko się zgadza Andy. Sama doświadczam jak ogromny wpływ ma na nasze, nie tylko samopoczucie, ale i zdrowie natura. Kto nie chce wierzyć, niech nie wierzy, jego strata. Bardzo ubolewam nad tym, że ostatnio tak mało z tego korzystam :cry: z braku czasu, a i pora roku mniej sprzyja.
A co do potrzebnego stresu, to pozytywny skutek ekspozycja na zimno na tym się właśnie opiera. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja potrzebuję długiego odstresowania...... krio trwa tylko 3 minuty :roll: i dopiero w przyszłym roku :lol: .
Pora może i nie taka zła, tylko ani mrozu ani śniegu, a w dodatku deszcze zapowiadają :twisted: .
Na razie niech sen będzie łagodził, kolorowych :) .
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Cześć Łobuzy :)

Już się pogubiłam w tych Waszych wywodach, ale dobrze się Was czyta :)

Pozdrawiam Was serdecznie :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ooooo Urwisek się objawił :o .... cześć Słoneczko :) .
A co to za niechciejstwo się odezwało w Tobie ? :roll: . Klepnij parę zdanek, a nie tylko czytata i czytata :P ..... chyba, że znowu klawiatura odmawia posłuszeństwa :lol: . Wejdź we wrony i kracz jak one ;) :lol: .
Dzięki i nawzajem, miłego i spokojnego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andy słusznie radzi, przyłącz się Nutko do dyskusji, bo nie wykluczone, że my sami się już pogubiliśmy. ;) :lol:

3 min to wystarczający krótkotrwały stres, który robi świetną robotę dla naszego organizmu. :D

A co do pory roku, to ogólnie akceptuję ich zmienność, ale jak się pracuje, to przy tak krótkim dniu, ciężko poobcować z naturą, jak się wychodzi z domu i wraca praktycznie w ciemnicy. :roll: Dobrze, że choć mieszkam w jej dużej bliskości, to coś tam na mnie spłynie z jej dobrodziejstw. :D

Dziś mam firmową wigilię, trochę mi się nie chce jechać, ale to ważne by integrować się z zespołem, z którym się pracuje, także czas się szykować i przywdziać falbanki. ;) :lol:
Ostatnio zmieniony 15 gru 2023 17:14 przez Kleinehexe, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Jakie tam niechciejstwo :roll: zarobiona jestem :roll: .... kurze ścieram wkoło Wojtek :evil:
Żart :lol:
Klawiatura nówka, to śmiga jak ta lala :D , tylko to krakanie mi się zacina ;)
Chwilowo...chyba ;)

Przyłącz się ,przyłącz :roll: jak już na wejściu guza zarobiłam :twisted:
Miłego spotkania, Hexa :) i żadnych falbanek :roll: na kolację wigilijną skromne odzienie trzeba :? :lol:
ODPOWIEDZ