Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nika731207 pisze:A czy któraś z Was korzysta ze skierowań na oddział rehabilitacyjny w szpitalu? Ciekawa jestem jak długo się u Was czeka na miejsce na oddziale.
Ja czekalam 4 miesiace na poszpitalne i dostalam wlasnie do WACLAWA do Swierardowa...a tak jadę z NFZ...z ZUS nie moge bo nie pracuje
Zastanawiam się czy wszędzie się tak długo czeka , bo u mnie jest 3 takie oddziały a kolejki są takie że hej . Na początku września zeszłego roku zapisałam się na styczeń 2015
No to faktycznie..u nas jest takie cos jak...SANATORIUM DZIENNEGO POBYTU...tez bylam tam raz,ale czeklam tak samo jak na zwykle sanatorium i caly dzien przechlapany
Ja po operacji dostałam skierowanie na oddział i tylko dlatego miałam szybko bo w ciągu miesiąca , na koniec pobytu dostałam skierowanie do sanatorium właśnie poszpitalnego.