Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gosia43 pisze:Fajnie jest znowu wrócić na forum również poczekam sobie z wami na przydział do sanatorium Dopiero zawiozłam dokumenty Za miesiąc napisze jaki mam numer ostatni mój pobyt był listopad 2013r Jak sądzicie mam szanse na ten rok miłego dnia
Witaj Gosiu Obawiam się, że będziesz musiała przenieść się do poczekalni na 2016 ...no chyba, że zaryzykujesz ze zwrotów. Pozdrawiam
Witam wszystkich oczekujących. Ja na dziś mam 705 numerek. Dziś raptem ubyło 40. Mam nadzieję, że do połowy marca dostanę już przydział. Oby to był kwiecień lub maj. Pozdrawiam serdecznie oczekujących
Dziewczyny macie zbliżone numerki więc macie szanse razem wyjechać
Ja marzec rozpoczęłam spadkiem 56 numerów Jak na warunki warmińsko-mazurskie, to nie źle
Witajcie zaczął się nowy miesiąc i znowu cd.odliczania Niektórzy na pewno dostaną upragniony przydział już w marcu a reszta tzn . ja nadal czekam a w mazowieckim ubyło 260 pozdr