Do czego zobowiązuje przyjęcie zaproszenie na kawę?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Do czego zobowiązuje przyjęcie zaproszenie na kawę?

Post autor: medi »

nika731207 pisze:Wspólna kawa to dobry czas aby się trochę poznać, no bo niby gdzie? Można wyjść na spacer, ale jak np pada? Albo jest środek zimy i trzaskający mróz? Gdzieś przecież trzeba pogadać. W sanatorium mamy dość dużo wolnego czasu i normalne jest, że szukamy towarzystwa do rozmów, tańców czy wycieczek. A tak swoją drogą to wolę wyjść na kawę do kawiarni niż umawiać się z panem w pokoju. Takich zaproszeń nigdy nie przyjmuję :evil:
No to fajnie :oops: Nie dość ,że chodziłam do takiego jednego pana notorycznie na kawę to jeszcze w jego lodówce przechowywałam swojego ....łososia :cry: Co on sobie biedak musiał myśleć o mnie :shock: :shock: :shock: I jak się czuć za każdym razem jak dzwoniłam,że wpadam "pożerować " u niego :shock: :shock: :shock: Ech ,takie stresy zafundowałam biednemu ,schorowanemu ,dziadkowi :oops: A wszystko to z niewiedzy i ...tylko dlatego że moja współlokatorka nie znosiła zapachu wędzonych ryb :evil:
Ps: Przepraszam panie Jurku ,ja chciałam tylko "wykorzystać "pańską lodówkę ,a nie ..... :oops:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Konwenanse ,konwenanse ...Ludzie nie dajmy się zwariować .Sanatorium to czas luzu i wypoczynku .Jak mam ochotę na kawę w męskim towarzystwie to ją wypiję .W kawiarni czy w pokoju ,a nawet na plaży .Do niczego ,ani mnie ,ani owego pana to nie zobowiązuje .Jak wpadnie do mnie z wizytą gość to nie będę butem "blokować" drzwi żeby " wszyscy" widzieli ,że nic "zdrożnego" nie robimy . :twisted: :evil: :evil: I to by było na tyle :roll:
Ps.A jak któryś z panów będzie miał nadzieje na coś więcej niż kawa to ....jego problem :twisted: :lol: :lol: ....A jak któraś z pań sąsiadek uzna że jestem niemoralna to ....jej problem :lol: :lol: :lol: Nie mam zamiaru przejmować się głupotami
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

I tak trzymaj Medi :kwiat: ...dzisiaj twoje święto wiec czas na balety ;) :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kawa to taka gra wstępna ,a jak się rozmowa ułoży to coś tam się złoży lub rozłoży 8-)
forumowicz

piszecie że do niczego nie zobowiązuje, a dobre zachowanie,bycie miłym,zadowolonym,grzecznym,takie chociażby drobnostki to gips? na przenośniach się nie znacie,czytać ze zrozumieniem nie umiecie,a na żartach to już całkiem się nie znacie, przyjęliście mój wpis jak by byli galeriankami,a panowie żigolakami, katastrofa! przykro mi że duża część forum tak myśli ,naprawdę nie czujcie się galeriankami!a do dziadek Zbyszek:gdzie obraza? czy ja komuś napisałem bezpośrednio za kogo go uważam? luźna wymiana zdań i tyle.
forumowicz

Kużdy ma rację ;) :roll: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2014 09:13 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

zobowiązanie to nie tylko łóżko,naprawę!
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Max pisze:piszecie że do niczego nie zobowiązuje, a dobre zachowanie,bycie miłym,zadowolonym,grzecznym,takie chociażby drobnostki to gips? na przenośniach się nie znacie,czytać ze zrozumieniem nie umiecie,a na żartach to już całkiem się nie znacie, przyjęliście mój wpis jak by byli galeriankami,a panowie żigolakami, katastrofa! przykro mi że duża część forum tak myśli ,naprawdę nie czujcie się galeriankami!a do dziadek Zbyszek:gdzie obraza? czy ja komuś napisałem bezpośrednio za kogo go uważam? luźna wymiana zdań i tyle.
Hej Max :kwiat: Jestem na tym słoneczkowym :D forum stosunkowo niedawno. Praktycznie nie znam nikogo. Wszystkich poznaję w takim samym stopniu, poprzez kolejne posty . Wczoraj, przy okazji "burzy" :lol: :lol: , którą wywołałeś, przeglądałam stare wpisy i natykałam się również na Twoje. Jesteś inteligentnym mężczyzną i lubisz od czasu do czasu trochę :lol: namieszać, wywołując, mam wrażenie niejednokrotnie celowo, burzliwą dyskusję forumowiczów, która niepotrzebnie nas tutaj dzieli......
Ale czytałam też Twoje ciekawe, trafne i błyskotliwe wpisy :D :D.Pozdrawiam Cię i życzę miłej soboty :kwiat:
forumowicz

Basiu już Cie kocham,o cholera zagalopowałem się,będę podejrzany o molestowanie nieletniej
forumowicz

Basiu Maxa trzeba poznać w realu to wyjątkowy ktosik ,nie ma chyba zadatków do siania niezgody ,na bank nie ma :)
ODPOWIEDZ