Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
B35-Jeżeli jesteś usatysfakcjonowana tym przydziałem,to gratuluję Zwykle nasz NFZ robi przydziały z 3 miesięcznym wyprzedzeniem,więc te grudniowe otrzymywane teraz chyba raczej są ze zwrotów Na nowy rok wydaje mi się,że jeszcze nie przydzielają.U mnie oczywiście znowu numerki w górę Pozdrawiam
Witam szczerze powiedziawszy to liczyłam na styczen albo luty ale jak dali grudzien to ok biore. chociaz to bedą moje pierwsze swieta z dala od rodziny.....
B35 !Gratuluje Ci Kujawiaka , że Święta? Przynajmniej ominą Cię przygotowania.To Tobie będą usługiwać.Pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku ,fajnego towarzystwa ,dobrych zabiegow.Czas szybko zleci i będziesz napewno zadowolona
Dziewczyny święta poza domem to nic strasznego...ja przebywałam w Świeradowie na święta i było super Ktoś gdzieś napisał że tez był na święta poza domem i ani jedzenie ani wystrój sie nie różnił...u mnie tak...wszystko miało odświętny nastrój..stoły...jedzenie...nastrój..wystrój...No i nawet ulice...pozdrawiam Gosia
B35 To jest mój stolik w czasie świąt...wieżę że będziesz zadowolony/na....nie wiem jak mam sie zwracać
Tak samo było jak byłam zaraz po świętach w Verano w Kołobrzegu...co bardzo miło wspominam ten czas...juz nie było świąt...ale atmosfera została co na każdym kroku było widać...zabierz sobie z domku...jakiś wystrój w formie serwetki...ręczniczka...stroiku..i poczujesz sie jak w domu...a kontakt masz z domem telefoniczny..pozdrawiam