Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Spoko, Ruda Masz dwa wyjścia : jechać prosto do Krakowa, lub przyjechać do mnie i razem udamy się do Krakowa A potem leżenie na wersalce do samego Kołobrzegu
Dojrzaly pisze:Ruda,Medi,Agalew dzięki ze nie zapomniałyście o mnie. Ale ja bym tam wolał żebyście wy zmieniły zdanie i pojechały ze mną do Kołobrzegu . A tam oczywiście przywitała by nas Alka. Alka noi ile czasu musisz poświecić żeby mnie przywitać
Ja na Kołobrzeg zawsze jak najbardziej chętna :lol
Dziewczyny no to szykować się na Kołobrzeg. Transport macie gratis. A z ta wersalka to ja nie żartuje. Poszukajcie na allegro VW T4 Multivana. Podroż naprawdę komfortowa.Ale to wszystko żarty. Natomiast liczę na spotkanie w Ciechocinku. Ja już planuje ten wyjazd. Pozdrawiam.