Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Margot tu na NS to przeważnie są sami mili ludzie tylko czasami niektórzy mają zły dzień ale to zdarza się każdemu
Princunietto jestem tu od 2010 roku i wiem ,że zawsze można polegać na ...Wyjątkowych Osobach ...a takich jest ...tylko parę ,mało ( może brzydko to ujęłam , ale ...);) I NA Nich Polegam
moim zdaniem,palenie papierosów to głupota!i psucie sobie zdrowia na zawołanie,nie mówiąc już o zapachu,wstrętne,nigdy nie paliłem,nie pale i nie będę palił!