Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewiko droga, gdzie tak spadały te numerki, też jestem z mazowieckiego i największy spadek był w wysokości 7565 numerków jesienią (wrzesień). Ja mam przed sobą ponad 35 tysięc7y osób, więc spoko, nie śpieszy mi się. Pozdrawiam oczekujących.
Dziś wreszcie udało mi się wejść do przeglądarki. Przez ostatni miesiąc ubylo 1300 numerkow, ale jeszcze ponad 42 tysiące przede mną. Trudno, poczekam.
Wiozi, nic innego nie napisałam, numerki latem spadały w tempie 7- 8 tys. miesięcznie. 10 tys. numerków (absolutny rekord) ubyło wczesną wiosną ale nie potrafię powiedzieć czy rok , czy dwa lata temu (statystyk nie prowadzę ). Pozdrawiam....
ewiko, tak mogło być w latach ubiegłych, ja od lutego prowadzę notatki i liczę, ile miesięcznie ubywa ( najmniej w kwietniu 4.200) pozdrawiam Ciebie i pozostałych odwiedzających forum.